23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industrien er også til Fastbox

Industrivirksomhederne benytter sig i stigende omfang af Fastbox-konceptet. Det blev da også en af Solars mange industrikunder, der viste sig at bestille Fastbox nr. 25.000.

Det var en glædelig overraskelse for direktør Søren Jensen, hos den vestjyske automatiserings-virksomhed Holtec Automatic A/S, da han erfarede, at virksomheden netop havde bestilt Fastbox nr. 25.000. Jesper V. Jensen, salgschef for Industri syd hos Solar Danmark A/S fik fornøjelsen at overrække Fastboxen samt en iPad til den heldige vinder.

Det landsdækkende Fastbox-koncept anvendes nu også i stigende grad af Solars industrikunder. Det er typisk i forbindelse med, at der opstår et akut behov for nogle specifikke produkter, som f.eks. kan forekomme ved nedbrud eller i forbindelse med serviceopgaver.

-Vores medarbejdere leverer løsninger, til alt lige fra montage og programmering af styringer til en specifik maskine eller til dataopsamling på et maskinanlæg. Står vi over for et akut problem, som f.eks. nedbrud på et maskinanlæg, sparer det os for meget tid, at vi hurtigt og nemt kan bestille en Fastbox via mobilen eller iPad ‘en og få den leveret på den ønskede adresse kort tid efter, forklarer Søren Jensen.

Fastbox-konceptet, som blev lanceret for godt halvandet år siden, blev i begyndelsen primært benyttet af Solars el- og vvskunder.
-Vi ser nu en stigende interesse for Fastbox-konceptet blandt vores industri- og offshorekunder. De kan se, at det kan betale sig at bestille deres varer via en Fastbox. Det er nemt og bekvemt, og øger effektiviteten i arbejdsdagen ved bl.a. at reducere diverse spildtid på f.eks. transport og parkering, pointerer Jesper V. Jensen.

Det er blot et par klik på pc’en, smartphonen eller tablet’en, så er kunden på Solar Webshop eller Solar Mobile. Det er hurtigt og effektivt, og Solar kvitterer med Fastboxen inden for en time i zone 1.

Fastbox leveres til en fast pris på 99 kroner i zone 1, og drejer det sig om varer med større volumen som f.eks. en el-tavle eller frekvensomformer, kan en Fastbox Maxi leveres til fast pris på 199 kroner.

Holtec Automatic A/S
Sallingsundvej 2
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16983993
P nummer: 1001197420

Send til en kollega

0.047