23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtigere, større præcision og bedre hygiejne: den nye DP 230 printer til trykning direkte på folien

Den fleksible, kompakte og hygiejniske løsning kompletterer den brede produktportefølje med en ny højkapacitetsprinter til indbygning i kompakte dybtrækningsmaskiner.

DP 230 printeren, der er designet til indbygning i MULTIVAC R 081 og R 085 dybtrækningsmaskinerne, består af en printer og en drevenhed med x- og y-akse, så printeren kan arbejde i både langs- og tværgående retning af folien. Der kan printes med fremtrækslængder på op til 400 mm.

Printeren er specielt tilpasset til den specifikke maskinmodel og udgør sammen med pakkemaskinen én enhed design- og styringsmæssigt. Med den nye servodrevteknologi opnås endnu større præcision, og sammenlignet med tidligere modeller er hastigheden øget med op til 15 procent. Et komplet kabinet sikrer maksimal sikkerhed. Derudover kræves ingen målingskørsler, hvilket betyder, at printerstart og serieskift kan foretages endnu hurtigere.

Styringen til DP 230 printeren er integreret i IPC-styringen og HMI 2.0 brugerfladen på pakkemaskinen, og printeren er monteret over svejsestationen på dybtrækningsmaskinen, hvorved ilæggeområdet forbliver fri til fyldning. Hygiejnen på printeren er ligeledes optimeret. “Til fødevareversionen anvender vi rustfrie afdækninger i perforeret plade, så der kan foretages den påkrævede rengøring. Anvendes DP 230 printeren inden for medicinal- og farmaindustrien er afdækningerne derimod lukkede, hvilket skal forhindre, at f.eks. piller eller tabletter ubemærket falder igennem og kan blive blandet med piller fra en anden produktserie”, forklarer Michael Reffke, produktchef hos MULTIVAC Marking & Inspection. 

Såvel termo-transfer- samt termo-inkjet-trykning er mulig. Med den netværksaktiverede TTO 06 termo-transfer printer har MULTIVAC integreret den nyeste generation af termo-transfer-printere. Den omkostningseffektive model, der blev lanceret i januar 2017, har en printbredde på 32 mm og er velegnet til smalle printområder, men den kan også printe streg- og 2D-koder, der er vigtige inden for medicinalsektoren.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.062