23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Hurtig Chromogen metode til påvisning af Campylobacter

Den hyppigste årsag til fødevarebårne sygdomme i Danmark, er tarm- og miljøbakterien Campylobacter.

Undersøgelser viser at fjerkræ, især kyllingekød, er den størst kendte kilde til at smitte mennesker, andre kilder stammer bl.a. fra svin, kvæg og forurenet drikkevand.

Over de sidste 3 år er flere end 4.000 personer årligt blevet syge, men tallet kan potentielt være langt højere, da ikke alle tilfælde registreres. Det er især to arter af Campylobactor, som forårsager sygdom; jejuni og coli, hvoraf førstnævnte er ansvarlig for omkring 95% af tilfældene.

Læs den fulde artikel her

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web04