23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

CooRe - CO2 og Brix% måling

Måling af CO2 og brix % i én arbejdsgang

Med det nye CooRe instrument fra japanske ATAGO, har man nu muligheden for at kontrollere CO2 og Brix % i én samlet arbejdsgang.

Hermed sikrer man ensartet kulsyre- og blandingsniveau i kulsyreholdige læskedrikprodukter.
For at finde kulsyreniveauet, har det indtil nu været nødvendigt med manuel rystning af produktet. Det er med CooRe muligt i én simpel arbejdsgang, at måle begge værdier, uden nogen form for agitation af beholderen, med interesse for kvalitetsstyringen.

Læs den fulde artikel her

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
BREAKING
{{ article.headline }}
0.095|instance-web01