23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kohberg Foodservice ny hovedsponsor for Cateringlandsholdet

Når Cateringlandsholdet til OL i Erfurt 2016 skal bringe dansk madkultur ud over landets grænser, er det med Kohberg som ny hovedsponsor. Rugbrød udgør grundstammen i dansk madkultur, og landsholdet betegner derfor samarbejdet som et perfekt match.

Med hovedsponsoratet har Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice taget et bevidst valg om at søge sparring udenfor egen organisation. Med mere end 100 års erfaring og med en kompetent afdeling indenfor produktudvikling ligger Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice allerede inde med stor viden og ekspertise indenfor bl.a. rugbrød. ”For fortsat at kunne udvikle produkter der giver værdi for kunderne, er det vigtig for Foodservice divisionen at kende køkkeners konkrete behov og være med der hvor de har deres hverdag” udtaler Marketingchef Pernille Hougaard fra Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice. ”Sponsoratet af Cateringlandsholdet er ét step af mange i bestræbelserne på altid at sikre os den afgørende indsigt i kundernes behov.”

Landsholdets sammensætning
Cateringlandsholdet består af 8 innovative ildsjæle, der brænder for at præsentere måltider med god smag og af høj kvalitet, selvfølgelig tilberedt af de bedste råvarer. Holdets deltagere er nøje udvalgte og har alle gennemgået en optagelsesprøve. På den måde sikres at holdet repræsenterer de absolut bedste inden for kantiner og cateringvirksomheder. De udvalgte deltagere kommer fra følgende virksomheder: Grundfos, Arla, Cheval Blanc, Eurest Compass Group og God Middag A/S Brande.

Med knap et år på bagen lykkedes det holdet at sikre sig en flot sølvmedalje ved VM i Luxemburg tilbage i november måned 2014. ”Ambitionerne er høje, og der er allerede afsat midler til at styrke holdets faglige profil yderligere. Vi har bl.a. valgt at investeret i at hente dommere ind fra udlandet til løbende at vurdere og rådgive holdet op til OL i 2016” udtaler Team Manager for Cateringlandsholdet Tonny Overby Meyer.

Valg af hovedsponsorer
At blive hovedsponsor for Cateringslandholdet er ikke en beslutning der alene træffes af de interesserede virksomheder. Cateringlandsholdet stiller høje krav til deres sponsorer og lægger i valget af sponsorer vægt på, at de repræsenterer produkter som alle deltagere kan stå inde for. ”Det sker ganske ofte at vi får tilbud fra sponsoremner, som vi vælger at takke nej til, selvom det alene af hensyn til økonomien kunne være fristende at takke ja” fortæller direktør for Cateringlandsholdet Sten Slot Knudsen.

Sundhed, ansvar, bæredygtighed og økonomi
Udover de høje konkurrencemæssige mål er sundhed, ansvar og ikke mindst økologi vigtige nøgleord for arbejdet på og omkring Cateringlandsholdet. Det har således også afgørende betydning for, hvilket udviklingsarbejde Cateringlandsholdet vælger at deltage i, hvilke krav der stilles til deltagerne på holdet samt til holdets samarbejdspartnere og sponsorer. ”Cateringlands-holdets nøgleord går således hånd i hånd med de værdier Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice står for – en dansk familieejet virksomhed med stolte håndværkstraditioner, som også har strategisk fokus på økologi og sundhed,” udtaler direktør for Cateringlandsholdet Sten Slot Knudsen.

Fokus på rugbrød
I Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice’s tilgang til sponsoratet af Cateringlandsholdet har det været af afgørende betydning, at deltagerne arbejder med en naturlig nysgerrighed for deres fag samt at de er innovative og trendsættende i deres tilgang til at skabe måltider til de mange. ”Men det er også vigtigt for os at få nytænkt rugbrødets rolle i måltiderne. Rugbrød er meget mere og andet end tilbehør til pålæg, og det vil der især blive sat fokus på når Cateringlandsholdet ved OL 2016 vil præsentere mindst én ret hvor rugbrød indgår som hovedelement” udtaler Marketingchef Pernille Hougaard fra Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice. ”Vi glæder os over det nye samarbejde, og ser Cateringlandsholdet som den ideelle sparringspartner i produkt- og opskriftsudvikling såvel som ved produkttests. Vi forventer selvfølgelig også at samarbejdet vil have en afsmittende effekt på vores øvrige koncepter.”

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget 1
6392 Bolderslev
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11326943
P nummer: 1002908027

Send til en kollega

0.032