23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cateringemballage.dk – et bredt udvalg af emballageløsninger til det professionelle køkken

Cateringemballage.dk er leverandør af danmarks bedste emballage løsninger til både private og erhverv. Vi er en del af Kpa Company ApS, som har eksisteret siden 1994.

Vores mange produkter til catering- og transportemballage, er både emballage, der holder maden i den rette temperatur under transport og som præsenterer maden bedst muligt ude hos dine kunder. Alt vores emballage kommer fra professionelle leverandør og er perfekt til når du gerne vil beskytte din forsendelse bedst muligt. Skulle du mod forventning ikke finde den emballage, som du søger efter, er du velkommen til at sende os en mail med din forespørgsel. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dig. Du finder alle vores produkter på www.cateringemballage.dk, og vi har ofte skarpe tilbud på mange forskellige typer af emballage.

Kvalitets emballage til konkurrencedygtige priser
At købe din emballage hos Cateringemballage.dk sikrer dig en høj kvalitet, da vi har mange års erfaring med salg og indkøb af disse typer af emballage. Vores samarbejde med professionelle leverandører gør, at vi kan levere kvalitets emballage til konkurrencedygtige priser. Ikke blot kan du købe kvalitets emballager til gode priser – du kan også bestille lige den emballage, du står og mangler, nemt og hurtigt på vores webshop.

Emballage til catering og mad ud af huset
Bl.a. tilbyder vi cateringfade i både plast, skum og aluminium, som du sikkert kender fra mange buffeter og receptioner. Cateringfade er perfekte at anrette både salater, kød, forretter og desserter på, da de normalvist har en størrelser, der passer til mange portioner ad gangen.

Totalleverandør i emballage og tilbehør til dine kunders fester
Hvad enten dine kunder selv henter madanretningen eller I leverer maden klar til at sætte direkte på bordet kan vi tilbyde det totale sortiment inden for opdækning, mad, drikkevarer, duge, opvask, rengøring mv. Vi gør alt for, at du som arrangør og leverandør, har alle de professionelle hjælpemidler og produkter, du har brug for.

Cateringemballage.dk har mange års erfaring med emballage til fødevarer, og du er derfor helt sikker på at al vores emballager er 100% fødevaregodkendt og at alt dokumentation er på plads i forhold til den gældende lovgivning.

Se meget mere på www.cateringemballage.dk

KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18066904
P nummer: 1001423462

Kontaktperson

RHK

Send til en kollega

0.031