23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

“Vi har en stor, firkantet boks, der står ude bagved. En boks, jeg krammer hver aften. Vi kan simpelthen ikke klare os uden en røgovn.” Sådan lyder udmeldingen for en svært begejstret slagtermester fra MENY i Præstø.

Udløber
1. februar 2026

INGVALD har leveret røgovne til MENY-kæden i en årrække, og denne gang kom turen til MENY i Præstø. Den nye røgovn fra INGVALD blev en realitet, da butikkens gamle røgovn (angiveligt fra 1875) brændte af – og så skulle der findes en ny leverandør.

Vi har både leveret, installeret og oplært butikken i brugen af deres nye ovn. Det giver dem det allerbedste udgangspunkt for at producere kvalitetsprodukter, hvilket er grunden til, at vi altid sætter en dyd i oplæringsdelen.

Indsigt i kunderne
“For at vores røgovne overhovedet kan blive en succes, skal vi forstå vores kunder, deres ønsker og derefter producere de helt rigtige produkter”, siger Jacob. Der er en form for videnskab; hvor tid, timing og ikke mindst erfaring spiller en afgørende rolle.

Slagtermester Jacob har været i faget i mange år. Han ved alt om røgovne, og hvad kunderne ønsker. I Præstø er ovnene allerede en stor succes.

Vi er glade for at kunne bidrage med produkt og ekspertise.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Send til en kollega

0.032