23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på hygiejne, fødevaresikkerhed og driftssikkerhed i 25 år - dét skal fejres!

Den 25. september 2015 fejrer System Cleaners sit 25 års jubilæum, som leverandør af tekniske løsninger til den professionelle rengøringsbranche world wide.

25 år med vækst og innovation – og der er da også sket rigtigt meget siden virksomhedens start i 1990. Den grundlæggende mission er dog stadig den samme. System Cleaners vil, når det drejer sig om fødevaresikkerhed og værdi for kunden, være den vigtigste leverandør af tekniske løsninger til rengøring og sikring af hygiejnen på åbne overflader i fødevareindustrien globalt. Salg foregår nu – og som det har gjort fra starten af – via et bredt og verdensomspændende forhandlernet og egne repræsentationer i USA, Vietnam, Spanien og Danmark. Med vores baggrund fra fødevarebranchen har vi tænkt kundens behov og prioriteringer ind i de produkter og løsninger, vi har udviklet. Rengøringsløsningerne skal virke hver dag året rundt, og fra starten var vores mantra: Enkle, robuste og driftssikre løsninger, der bare virker.

Gennem årene har vi udviklet og installeret mange manuelle og unikke automatiske rengøringsløsninger, der på bedste måde giver værdi for kunden. Kvalitet på rengøringen er i top, og rengøringstiden minimeres for at spare omkostninger og muliggøre øget produktionstid på flaskehalsene i produktionsapparatet i levnedsmiddel-virksomheden.

Vores fokus på kunden giver os viden om vores kunders travle hverdag og udfordringer. Og vi ved, at selv de mindste fejl i hygiejneprocessen kan få store og uoverskuelige følger for en fødevareproducent og i sidste ende forbrugeren. Derfor har vi – siden 1990 – udviklet robuste og driftssikre systemer/løsninger, og vi har set det som vores opgave konstant at forbedre fødevaresikkerheden ved brug af vores systemer og løsninger.

Af de oprindeligt 5 grundlæggere af System Cleaners, er 3 fortsat aktive i virksomheden, og kombinationen af erfaring og nytænkning ses i den konstante udvikling af nye produkter og løsninger. Fornyligt blev den 5. produktgeneration lanceret – denne produktgeneration blev udviklet med et særligt fokus på optimal udnyttelse af ressourcer som arbejdskraft, vand og kemi. Endvidere har vi med denne produktgeneration ønsket at kombinere funktionalitet og æstetik, derfor har industrielle designere givet en hånd med under udviklingsarbejdet.

I gennem de 25 år har konjunkturerne i samfundet bevæget sig op og ned, hvilket har stillet og fremover også vil stille store krav til virksomheders omstillingsevne. System Cleaners har bevist omstillingsparathed, ved at trimme virksomheden, når det var nødvendigt, og så efterfølgende investere når der var mulighed for det. System Cleaners har altid været en sund og veldrevet virksomhed, der har haft og vil have fokus på kundernes behov nu og i fremtiden.

Vi glæder os til at markere dagen med alle vores fantastiske samarbejdspartnere og kolleger i ind- og udland.

System Cleaners A/S
Halkjærvej 15-17
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14322302
P nummer: 1000721626

Send til en kollega

0.062