23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fipros A/S tilbyder kvalitets spraytørring

Kvalitet, effektivitet og nye projekter. Fynske 'Fipros A/S' går en spændende tid i møde.

I løbet af de seneste par måneder har vi ved Fipros A/S gennemgået en totalrenovering af vores spraytørringstårn i Ebberup. Renoveringen er sket på baggrund af behov for opdatering af styring og generel effektivisering. Tårnet står nu klar igen, og vi er allerede fuld i gang med at håndtere kundernes ordrer.

Renoveringen har medført en række forbedringer, der gør, at vi kan levere en endnu højere standard inden for kvalitet og hygiejne. Vores processer er blevet mere effektive, og derved er vi endnu bedre stillet til at imødekomme kundernes krav og ordre. Selve tårnet er blevet udvidet, og der er blevet gennemført en række opgraderinger, der gør at anlægget er blevet mere driftssikkert, effektivt og energibesparende.

Fipros tilbyder spraytørring, og meget mere, af høj kvalitet, hvor der altid tages god hånd om kundens råvarer og produkter med henblik på en professionel og veldokumenteret produktion. Hygiejne og kvalitet er blandt vores varemærker, og vi stræber altid efter at kunne levere de bedste løsninger med vores know-how.

Fipros kan også se frem til spændende projekter i fremtiden. Adm. Direktør Conny Twisttmann udtaler: ”Vi mærker også, at der er gang i den danske industri, og vi har en række virkelig interessante projekter på vej, som kan blive milepæle i vores historie”.

Læs mere omkring Fipros A/S på www.fipros.dk

 

For yderligere oplysninger eller forespørgsler kontakt venligst:

Conny Twisttmann på +45 29 48 44 37 eller conny@fipros.dk

FIPROS A/S
Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14252398
P nummer: 1004136702

Kontaktperson

Conny Twisttmann
Adm. direktør
+45 29 48 44 37 conny@fipros.dk

Send til en kollega

0.031