23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Attraktive pakker til fisk og skaldyr

På Seafood 7.-9. maj 2019 udstiller MULTIVAC pakkeløsninger med forlænget holdbarhed til fisk og skaldyr, der samtidigt præsenterer produktet på en tiltrækkende måde på salgsstedet.

Ud over attraktive vakuum-skinpakke-koncepter er fokus på messen desuden på pakkeløsninger, der imødekommer kravene til genanvendelighed og reduktion af plastforbruget inden for fødevareemballering.

MultiFresh™ fra MULTIVAC er et koncept til emballering af fødevarer i vakuum-skinpakker. Foruden et bredt program af dybtrækningsmaskiner og traysealere tilbyder MULTIVAC ligeledes et omfattende sortiment af skinfolier udviklet i samarbejde med førende folieproducenter, der ligeledes sikrer optimale pakkeresultater. Selv fødevarer med skarpe kanter eller hårde bestanddele som ben eller skaller samt produkter med høj protrusion kan pakkes sikkert og med attraktivt udseende. I Bruxelles demonstreres MultiFreshTM processen på en dybtrækningsmaskine som kan designes til kundens specifikke behov samt på en kompakt, fuldautomatisk traysealer.

Højkapacitetsdybtrækkeren, R 275 MF, som også udstilles på Seafood, er designet til at pakke hele fisk i vakuum-skinpakker. På denne maskine fremstilles højkvalitetspakker til en lang række produkter kombineret med maksimal effektivitet.

Til fremstilling af MultiFresh™ traypakker i små og mellemstore serier viser MULTIVAC den pladsbesparende T 300 MF traysealer. Denne kompakte model kan designes til flere spor og kombineres med forskellige udløbssystemer. Med det enkle værktøjsskift kan maskinen hurtigt omstilles til andre pakkestørrelser og –former. Elektriske drivsystemer til traytransport, løfteenhed og restfolieopruller sikrer energirigtig drift. 

Med PaperBoard programmet imødekommer MULTIVAC de stigende krav til bæredygtige pakkeløsninger. “På Seafood forventer vi særlig stor interesse for dette fra de besøgende” forklarer Valeska Haux, Vice President of Corporate Marketing hos MULTIVAC. Der udstilles en række koncepter, der bidrager til plastreduktion i emballageproduktionen samt koncepter til fremstilling af pakker, der lever op til kravene om genanvendelighed. MULTIVAC PaperBoard sortimentet omfatter en bred palette af papir-/fiberbaserede materialer, som MULTIVAC har udviklet i samarbejde med førende emballageproducenter og som kan anvendes til fremstilling af MAP og vakuum-skinpakker på dybtrækningsmaskiner og traysealere.

Til etikettering af disse pakker udstiller MULTIVAC en full-wrap løsning til effektiv wrap-around labelling af en lang række pakker. Et båndanlæg anvendes sædvanligvis til påsætning af etiketter på toppen af pakken, derefter hen over begge sider for til sidst at påsætte etiketten på bagsiden af pakken. I modsætning til andre etiketterings- eller sleeve-løsninger giver full-wrap labelling mange fordele i forhold til etiketkvalitet og præsentation på salgsstedet. Full-wrap labelling er meget fleksibel i forhold til forskelligt etiketmateriale og –former, og den sikrer maksimal kvalitet i etiketteringen – også ved specielle pakkeformer.

 

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031