23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kampagne på Pro One blæsepistolen - spar 40%

Hvorfor arbejde i en voldsom larm og risikere høretab, når det kan undgås? At vælge den rigtige blæseteknik giver mange fordele.



Reducer støjniveauet med op til 69%
Med Silvents patenterede teknologi skaber dyserne en koncentreret luftstråle, som reducerer turbulens. Dette giver fordele, der kan ses på både arbejdsmiljø og bundlinje:



• en kraftig reduktion af støjniveauet

• en mere målrettet, effektiv blæsekraft

• en reduktion af omkostningerne til trykluft

Prøv en støjsvag løsning uden at miste blæsekraften
Vi har nu kampagne på den prisvindende Pro One blæsepistol, hvor du kan spare 40% (360 kr.) Du får dermed en fantastisk mulighed for at opleve, at du med en støjsvag løsning ikke behøver at give afkald på en effektiv blæsekraft.
 

Luft er da ikke farlig...!?

Mange mennesker er uvidende om risikoen ved at blæse med trykluft. Det kan være svært at forstå, at luft kan være farligt. I sin oprindelige tilstand består trykluft af almindelig luft, men det er ikke længere regulær luft, når den er under tryk. Der er en række potentielle risici, hvis trykluft håndteres forkert, blandt andet høreskader, øjenskader og faren for at få luft i blodbanen.



9 ud af 10 blæsepistoler er farlige

Der findes mange love og regulativer inden for brugen af trykluft, men langt fra alle kender til dem eller overholder dem. Man må f.eks. kun bruge trykluft til rengøring, hvis trykket er lavere end 2,1 bar og der anvendes personligt sikkerhedsudstyr.

Ved brug af Pro One
* sænkes lydniveauet med 69%
* minimeres risikoen for arbejdsulykker
* spares 53% af energiforbruget

Pro One kampagnen
Vores kampagne på Pro One, hvor du kan spare 40% (360 kr.) løber til 20. juni. Ønsker du mere information, så ring til os på 4656 4343 eller benyt nedenstående link.

Læs mere om alle fordelene og bestil Pro One til kampagnepris her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047