MADE innovationskonference: Fremtidens leverandørsamarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Kom til MADE innovationskonference, hvor vi stiller skarpt på nye tendenser i leverandørsamarbejdet med konkrete cases og orienterer om den forskning, der foregår inden for Supply Chain området netop nu.

Til MADE Innovationskonference deler Vestas deres erfaringer med leverandørdrevet innovation og udvikling af Supply Chain. Skov A/S fortæller om deres erfaringer med bl.a. en fælles fysisk placering og en sourcing hub. Hør også hvordan Novo Nordisk og Terma arbejder med at styrke deres egen og kundernes konkurrenceevne.

Der vil være oplæg fra forskere, danske virksomheder og ISO 9001 ekspert Bent Møller fra FORCE Technology. Download det fulde program nederst på siden.

Udviklingen inden for forsyningskæder bevæger sig hastigt. Hvordan vil forholdet mellem virksomheder og deres leverandører udvikle sig i fremtiden? Og hvilke services skal leverandører forberede sig på, at kunne levere udover selve produktet? Få svarene på MADE Innovationskonference.

Pris
Der er et begrænset deltagerantal på 64 personer. Deltagelse er gratis for medlemmer af MADE. Andre deltagere er velkomne mod betaling af kr. 1.700 pr. person.

Er du tilmeldt og udebliver uden at melde afbud, opkræver vi et gebyr på kr. 250.

Tid og sted
24. november 2015
Kl. 10-15.30

Aalborg Universitet
Fibigerstræde 16
9220 Aalborg Øst
Lokale nr. 1.101

Der er registrering og morgenbrød fra kl. 09.30.

Tilmelding

Læs mere om konferencen og tilmeld dig på FORCE Technologys hjemmeside

Læs mere om MADE på MADEs hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.101