23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moores lov og automatiseringen eller „One CPU can do it all“

I over 50 år har vi lyttet til Moores lov! Dette er meget overraskende, fordi det jo kun er en ingeniør regel og ingen naturlov.

Ingeniør regler laves af mennesker og skal også overholdes af mennesker. Hvert andet år fordobler antallet af transistorer i et tæt integreret kredsløb på en chip - og fører således til f.eks. mere hukommelse - eller til mere CPU-power ved samme pris!

Dette regelmæssige fremskridt inden for halvlederindustrien driver som den vigtigste faktor fremskridtet inden for automationsindustrien. Med mikroprocessorernes ydeevne vokser også automationsstyringernes ydeevne. Dette gælder naturligvis især for Beckhoff, da vi har udviklet PC-Control-teknologi i mere end 30 år, altså brugen af robuste industri-pc'er til direkte styring af maskiner og anlæg. PC-Control muliggør implementering af den mest avanceret PLC- og Motion-kontrol. PLC-cyklustider på under 100µs og 100 højdynamiske akser, som styres synkron af en PC, er standard! Desuden integrerer vi avanceret måleteknologi (Beckhoff Scientific Automation) parallelt til PLC og Motion i styringen, ligesom Vision, Simulation, IoT og HMI. Vores styrings-software TwinCAT (The Windows Control and Automation Technology) og vores industri-pc'er med Single-Core-Atom®-CPU,Standard-Core™-i-processorer op til 36-kerne Xeons er grundlaget for denne fascinerende teknologi.

For vores kunder betyder dette, at styringsteknologien næsten ikke sætter nogen grænser og det ikke kun er mekaniske fremskridt, men også i stor grad via software fremskridt med implementeringen af nyeste algoritmer man kan forbedre maskiners og anlægs performance!

Vi går ud fra, at Moores lov også i de næste ti år vil sørge for konstant fremskridt og fortsat hjælpe os med at stille førende teknologi til rådighed for vores kunder. - og så er der jo også
„More-than-Moore“-tendensen…

Beckhoff Automation ApS
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28283571
P nummer: 1010958675

Send til en kollega

0.08