Temadag: National testfacilitet til understøttelse af udviklingen inden for mikro- og nanostrukturer

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

FORCE Technology og Dansk Fundamental Metrologi (DFM) inviterer til en temadag om opbyggelsen af en national testfacilitet, hvor materialer, produkter og værktøjer kan testes og verificeres for funktionelle egenskaber.

Visionen er at skabe et testcenter for den bredere del af industrien til udvikling og test af overfladeegenskaber på mikro- og nanoniveau, både med hensyn til kemiske sammensætning og topografi, herunder avancerede ruhedsmålinger.

Baggrund
Avancerede måle- og analysemetoder til karakterisering af mikro- og nanostrukturerede produktionsværktøjer og produkter er en nødvendig forudsætning for innovation, udvikling og kvalitetssikring. Specialiseret karakteriseringsudstyr er dyrt, så det er ønskeligt at opbygge en national testfacilitet, der møder behovet for hurtige, pålidelige og sporbare karakteriseringsydelser af overfladestrukturer i størrelsesordener fra nm til cm.

Testfaciliteten er et samarbejde mellem FORCE Technology og Dansk Fundamental Metrologi (DFM), der er gået sammen om en samlet facilitet for industrien med state-of-the-art udstyr inden for overfladekarakterisering.

Målgruppe
Mikro- og nanostrukturerede produkter anvendes inden for et bredt område af forskellige virksomheder. Alle der ønsker hurtige og sporbare karakteriseringer af deres produkter i forbindelse med design, kvalitetssikring, slid, skader, korrosion mv. kan deltage i temadagen.

Dato, tid & sted
18/11-2015 Kl. 9.30-15.00
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
(09.30-13.00)

DFM
Matematiktorvet 307
2800 Kongens Lyngby
(13.45-15.00)

Tilmelding
Tilmeld dig temadagen hos Marianne Lund Madsen på e-mail mlma@force.dk. Tilmelding er bindende og foregår efter først-til-mølle-princippet.

Bemærk ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på 500,- ekskl. moms

Temadagen er arrangeret af FORCE Technology og DFM i samarbejde med resultatkontrakt-projektet ”Dokumentation af mikro- og nanostrukturerede produkter”, Højteknologifonds-projektet Nanoplast og Innovationskonsortiet LIQCOP.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.117