23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Process Engineering A/S har indgået aftale med Syntese A/S omkring kvalificeringsbistand

I sidste uge indgik vi i Process Engineering en aftale med Syntese A/S omkring at yde kvalificeringsbistand i forbindelse med deres New Final Handling facilitet på Avedøre Holme.

Det er en vigtig milepæl for os i vores opbygning af at løfte flere opgaver i pharma industrien.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har fået den her opgave hos Syntese A/S. Opgaven giver os i PE Pharma muligheden for at opbygge Pharma forretningen i Process Engineering og udbygge vores kompetencer indenfor kvalificering, som vores pharma kunder fremadrettet vil få stor gavn af,” siger Pharma Engineering Manager Jens Ole Petersen.

Effektivisering af kvalificeringsprocessen
På Avedøre Holme producerer Syntese A/S det aktive stof (API) Mesalazin, der bliver anvendt til behandling af inflammatoriske tarmsygdomme. I PE Pharma har vi fået ansvaret for installations-, operationel- og proceskvalificering (som URS, IQ, OQ, PQ) af selve procesanlægget, samt de GMP-kritiske forsyningsanlæg.

”For at effektivisere kvalificeringsprocessen hos Syntese A/S vil vi anvende Lean værktøjer som tavlemøder og flowceller i det daglige og afholde styregruppemøder ift. den overordnede fremdrift,” forklarer Jens Ole Petersen.

Projektet starter i primo uge 36 og er sat til at forløbe frem til årsskiftet 2019/2020.

 

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.05