23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder velkommen til Remzo Sabic som Projektleder og Projektingeniør hos Process Engineering A/S, hvor han er tilknyttet vores kontor i Norge. Her vil han bl.a. styrke vores kompetencer inden for projektledelse i fødevareindustrien.

Remzo Sabic er uddannet Diplomingeniør i produktionsteknik fra Syddansk Universitet i Odense. Han har tidligere arbejdet med produktionsoptimering og kapacitetsudvidelse på slagterier, hvor han specielt har arbejdet med teknisk dokumentation for udstyr, projektledelse og design af nye produktionslinjer.

Remzo har også været Projektleder i Kina i forbindelse med opbygning og opstart af en ny fabrik i Shanghai. Her havde han hovedansvaret for alle aktiviteter relateret til procesudstyr på byggepladsen som bl.a. daglige byggemøder, koordinering af produktionsstart, kvalitetstjek i forhold til kontrakter og løsning af potentielle problemstillinger.

Speciale i:

·         Projektledelse

·         Produktionsoptimering

·         Lean produktion

Øvrige kvalifikationer:

Remzo vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for projektledelse i fødevareindustrien og med sin erfaring fra projekter i udlandet.

Vi byder Remzo velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.094