23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Azelis vokser

Azelis har udvidet med 2 leverandører

Det seneste år har Azelis fået 2 nye store leverandører med eksklusiv distribution i Norden; Roquette og CP Kelco. Begge er kendte for kvalitetsprodukter til fødevareindustrien over hele verdenen.
Roquette er kendt for deres produktion af native og modificeret stivelser fra både hvede, majs, ærter og kartoffel. Ligeledes er dextriner og maltodextriner en del af produktprogrammet og i den søde ende findes glucose og polyoler. Ærtefiber er også en mulighed for at øge fiberindholdet og kan reducere sukkerindholdet i bl.a. slikprodukter.
CP Kelco er en af verdens største producenter af pectin, carrageenan, xanthan, og gellan gum. Produktionen startede i Danmark og har vokset sig større igennem årene med produktion flere steder i verden. Produkter, der alle fungerer, som stabilisatorer i vores fødevarer. De sørger bl.a. for, at marmeladen holder konsistensen, kakaopulveret ikke bundfælder i kakaomælken, at urterne i den italienske dressing holder sig svævende i flasken og sådan kan man blive ved.
Azelis har i forvejen et bredt produktprogram med ingredienser til fødevareindustrien i hele Norden, og med de 2 nye leverandører tilbydes kunderne et hav af muligheder for at udvikle nye produkter.

For yderligere oplysninger: per.nygaard@azelis.dk Tlf: +45 4526 3305

www.azelis.com

 

Azelis Denmark A/S
Lundtoftegårdsvej 95
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26991064
P nummer: 1002929411

Send til en kollega

0.047