23948sdkhjf

Anmasi leverer stort fire-trins vaskeanlæg til efter termisk afgratning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Anmasi A/S

I efteråret har Anmasi A/S leveret et stort vaskeanlæg til emner efter termisk afgratning til dansk virksomhed, Maskinen er fuldt-automatiseret og leveret komplet med rullebaner i både indløb og udløb.

Vaskeanlægget blev produceret på kun otte uger henover sommerferien, og installeret i slutningen af august. Maskinen er leveret med fuldautomatisk portalkran der håndtere emner på op til 200 kg, efter de har været igennem termisk afgratning. Anmasi leverede til kunden hele løsningen med både filtersystemer, olieseparatorer og kemikalier således at kunden har en tilpasset og harmoniseret løsning der forlænger levetiden af vand- og kemikalier samt proces-cyklussen.

Vaskeprocessen foregår således at emnerne først bliver ultralydsvasket fra bunden, herefter videre til næste tank, hvor emnerne bliver ultralydsrenset fra siderne. Når selve vaskeprocessen af emnerne er færdig i de første to trin bliver emnerne skyllet i en tank med Turbulens via Venturi trykdyser i bunden af karet og til sidst bliver emnerne tørret i et lukket kammer.

Maskinen har rullebaner i både ind- og udløb med plads til otte kurve, således at det er nemt for operatøren at læsse kurvene løbende, imens vaskeanlægget automatisk tager kurvene ind når den er klar. Det hele er kontrolleret fra maskinens Siemens PLC-styring m. 7” touchscreen, hvor man løbende kan følge med i hvad vaskeanlægget laver, hvilke temperatur der er i de enkelte tanke, vasketider og programmering af de enkelte programmer samt filtersystem, olieseparator, automatisk vandpåfyldning- og kemidosering etc.

Dette vaskeanlæg er af typen Maxiline og konstrueres i alle størrelser, og er altid tilpasset den enkelte kundes behov. I kan finde maskinen samt videoer heraf på vores hjemmeside.

Vaskeanlægget er af typen Maxiline og kan findes på vores hjemmeside for mere info: http://www.anmasi.dk/produkter/gennemloe...


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Anmasi A/S

Thorsvej 240
7200 Grindsted
Danmark
Anmasi A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078