23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Glædelig jul og godt nytår fra Process Engineering

2019 er ved at gå på hæld, og i Process Engineering kan vi se tilbage på et forrygende år, hvor vi ikke har stået stille.

Vi startede året med en ny, ambitiøs vækststrategi. Det har betydet, at vi i løbet af året har haft stort fokus på at realisere de første tiltag i strategien.

I første halvår etablerede vi forretningsområdet Pharma i afdelingen i København, og samtidig tog vi vores første skridt i vores udenlandske aktiviteter med åbningen af kontoret i Oslo.

Sidste halvår bød på mange nomineringer og kåringer; Vi blev Great Place to Work certificeret for anden gang, fik en 22. plads på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser for mellemstore virksomheder, femte Gazelle kom i hus, vi blev nomineret som Succesvirksomhed, i EY Entrepreneur of the Year og Årets Ejerleder, hvor Poul B. Jakobsen i sidst nævnte løb med Årets Temapris i region Sydjylland. Derudover rundede vi også 20 år, som vi fejrede med alle medarbejderne på en tur til Hamborg.

Vores nyeste tiltag er udvidelsen af forretningsområdet Food & Biotech med ”Slagteri og Fersk kød”, hvor vi øger vores fokus inden for håndteringen af fødevarer, der ikke er flydende. Det har betydet ændringer i vores organisation; først med afdelingsleder af Aarhus-kontoret Michael H. Andersen der er udnævnt som Sektionsdirektør for Food & Biotech, og senere yderligere ændringer i organisationen i det kommende år.

Vi ser derfor frem til at gå 2020 i møde og ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094