23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem frokostordning

Der er et øget behov for nemme måltidsløsninger både privat og i kantiner, hvor det kan være en fordel, at maden er individuelt pakket. Qfoods varetager salgsarbejdet af Delicate varer på det danske marked.

Vi har lige nu fokus på foodservice, hvor vi introducerer friske og lækre salater til caféer, restauranter, tankstationer, kantiner, hoteller etc.

Salaterne er produceret her i Danmark og sortimentet består af forskellige typer af salater både med og uden kød. De er klar til hurtig og flot servering. De er samtidig rigtig gode i kantiner, hvor man gerne vil have individuelt pakkede retter og samtidig gerne vil servere noget frisk, grønt og lækkert. 

Eksotiske Delikatesser bedre kendt som Delicate, er et veletableret firma, som blev stiftet i 2003. Delicate startede som et lille virksomhed, der producerede tyrkiske specialiteter for både store og små arrangementer. Gennem årene er de blevet Danmarks en eftertragtet fødevarevirksomhed i detailhandel. Delicate vægter ALTID kvalitet fremfor kvantitet i forhold til produkter, hygiejne og råvarer. Dette er grunden til, at vi i dag leverer fødevarer såsom salater, tapas, pastasalater og morgenmadsprodukter til mange supermarkeder, sygehuse, benzintanke mm. 

 

Q Foods henviser til den nærmeste forhandler ….

Se Katalog til højre eller læs mere på vores hjemmeside: 

http://qfoods.dk/samarbejdspartnere/eksotisk-catering

http://qfoods.dk/kontakt

 

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Send til en kollega

0.047