Længere holdbarhed: Alsidige pakkeløsninger til frisk frugt & grønt samt salater

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På FRUIT LOGISTICA (stand D-04 i hal 3.1) i Berlin i dagene 2.-5. februar 2016 viser MULTIVAC alsidige pakkeløsninger til salater, frugt & grønt.

Pakkerier, producenter, eksportører og importører samt grossister og detaillister har igen mulighed for at se pakkemaskiner og få mere at vide om pakketeknologier til netop deres behov på MULTIVACs stand.

R 105 dybtrækningsmaskine: kompakt og alsidig
Som standardudgave og med prædefinerede basisværktøjer er R 105 maskinen en fornuftig begyndermodel, der også kan bygges til at pro-ducere MAP og vakuumpakker. MULTIVAC præsenterer FreshSAFE pak-kekonceptet på denne model på FRUIT LOGISTICA. Maskinen er forsynet med perforeringsudstyr, hvor overfolien perforeres under pakkeprocessen, således det bliver afpasset til pakkens indhold. Overfolieperforationen sikrer, at luften inden i og uden for pakken udskiftes, således at der opstår en balanceret atsmosfære (EMAP) i pakken. Med dette pakkekoncept forbliver frugt og grønt samt salater friske i længere tid uden tilsætning af konserveringsmidler. Inline-perforation har den fordel, at der kan anvendes standardfolier og man behøver således ikke at have præ-perforerede folier på lager.

T 300 traysealer: kompakt og fuldautomatisk
T 300 traysealer er en fuldautomatisk løsning til tray-pakning af frugt og alle typer rå eller forædlede grøntsager. Kompaktmodellen er velegnet til produktion af små og mellemstore partier. På messen udstilles en 3-spors model. Elektrisk fremføring af trays, løfteenhed og folieopruller sikrer en energirigtig drift.


C 200 kammermaskine: lille og alligevel stor kapacitet
C 200 kammermaskinen er en pladsbesparende bordmodel til hurtig og effektiv pakning af små og mellemstore portioner salat, nødder og tørret frugt i poser. Den kompakte størrelse gør, at den kan placeres stort set alle steder. C 200 modellen er robust, præcis og meget effektiv og den er velegnet til en bred vifte af produkter, poser og posestørrelser.

Alle maskinerne er kendetegnet ved enkel betjening og det banebrydende MULTIVAC Hygienic DesignTM med konstruktion i rustfrit stål uden hjørner og hulrum, hvor der kan samles snavs; desuden kan vand ved rengøring frit løbe af. Dette er af stor betydning for pakkesikkerheden og dermed for holdbarheden. Maskinerne er desuden let tilængelige for servicearbejde.


Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og mar-kedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, Bizerba, Risco og TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.12