23948sdkhjf
Del siden
Annonce

"Mad af høj kvalitet kræver ingredienser af høj kvalitet"

Kødproducenten Ole’s i Finland anvender kuldioxidneutrale Green Origin-gasser fra Air Liquide til køling og frysning af kødprodukter.

Det finske familieforetagende Ole’s arbejder aktivt og passioneret for, at deres kødprodukter skal være bæredygtige. Produkternes klimapåvirkning beregnes ved, at man lægger kuldioxidudledningen fra produktionen af kødet – herunder alle råvarer og alle former for emballage – sammen med udledningen fra den relaterede transport.

Ved køling og frysning af kødet anvender Ole’s Air Liquides Green Origin-gasser, som fremstilles ved hjælp af vedvarende energi. Kuldioxidudledningen fra distribution af gassen er 100 % klimakompenseret.

Ole’s producerer hamburgere og kebabprodukter af høj kvalitet. Da bæredygtighed er højeste prioritet, er ejerne givetvis meget stolte over at have lanceret den første klimaneutrale bøf nogensinde! ”Velsmagende mad af høj kvalitet kræver ingredienser af høj kvalitet”, konstaterer Ole’s administrerende direktør, Joel Snellman.

Læs hele blog-indlægget her.

Air Liquide Danmark A/S
Uraniavej 6
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15036117

Send til en kollega

0.047