23948sdkhjf

Baumer sætter nye standarder med TER8

| Medlemsnyhed | Indrykket af Baumer A/S

Med TER 8 temperaturfølerne føjer Baumer endnu et produkt af høj kvalitet til vores produktudvalg.

Den kompakte sensor, der er baseret på RTD teknologi, er specielt designet til applikationer med høje krav til målenøjagtighed og stringente, hygiejniske standarder. Følerne kan leveres til installation med enten flush montering eller i to varianter med indstiks føler. Alle medieberørte dele, er udelukkende fremstillet af PEEK, så TER8 adskiller sig fra andre produkter, der for øjeblikket kan fås på markedet.TER8 er konstrueret på basis af TE2 serien, så den har de gennemtestede mekaniske og elektromekaniske egenskaber fra denne produkt familie. Det kompakte TER8 følerhus kan indpasses selv på trange steder, der er vanskeligt tilgængelige. Det sofistikerede installeringskoncept, der ikke anvender elastomerer under nogen form - men alligevel er i overensstemmelse med 3A og EHEDG - sikrer optimale hygiejne egenskaber, følerne er vedligeholdelsesfri, og de bevirker dermed også reduktion i omkostninger til vedligeholdelse og nedetid.

Flush udgaven muliggør direkte integrering i processen, uanset om der er røreværk eller andet inde i tanken. Denne alsidighed i monteringsmulighederne sikrer pålidelig måling af temperaturer - selv i positioner, der før var umulige. Det fremskynder processerne, forbedrer proceskontrollen og sparer resourcer i fremstillingsprocessen samtidig med, at produktkvaliteten bliver forbedret.

Den flade flush variant viser også sine stærke sider, når den installeres i rørledninger. Den influerer meget lidt på gennemstrømningen af medier, så der eksempelvis kan bruges rense gris. I modsætning til lignende produkter med metalfølerør er der ingen samlinger, der skal tætnes imod processen. Hermetisk forsegling mod processen hindrer især gennemtrængning af damp. Dette sikrer egenskaber som absolut pålidelighed og lang levetid, især i SIP processer. Den specielle PEEK isolering mellem følerelement og hus isolerer temperaturen i materialerne, så målingen ikke bliver påvirket af omgivelserne, og dermed sikres pålidelige måleresultater.

De første udtalelser fra kunder har bekræftet, at det innovative TER8 design har lukket endnu et hul indenfor proceskontrol.

Få mere at vide på: www.baumer.com/electronic-temperature

Medlemsnyhed

Indrykket af
Baumer A/S

Runetoften 19
8210 Aarhus V
Danmark
Baumer A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094