23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spraytørring - den skånsomme måde at tørre dit produkt på!

Med vores Multi-stage HID Air Distributor bevarer dit råmateriale sine naturlige aromaer, smagsstoffer og næringsstoffer

Vidste du, at spraytørring teknologien kan omdanne næsten enhver flydende væske til pulverform, samtidig med at naturlige aromaer, smagsstoffer og næringsstoffer bevares?

En optimeret proces sikrer optimal produkthåndtering

I spraytørring processen forstøves den flydende råmateriale til en opvarmet luftstrøm, hvor dråberne hurtigt tørrer, og derefter omdannes til individuelle partikler. Hos FIPROS bruger vi en flertrins HID luftdistributør, som giver mulighed for at styre de forskellige indblæsningstemperaturer og hastigheder under hele processen. Dette resulterer i en skånsom behandling af pulverpartiklerne, og de produkttekniske variabler og materialegenskaber kan justeres nøjagtigt, for specifikt at imødekomme kundernes krav til partikelstørrelse, morfologi og fugtindhold i slutproduktet. Takket være Walzel Atomizer-princippet i vores spraytørreanlæg kan vi desuden producere støvfrie produkter med forbedret flydeevne og befugtning samt øget gennemsnitlig partikelstørrelse for bedre opløselighed.

FIPROS, en erfaren og pålidelig samarbejdspartner

Hos FIPROS har vi mange års erfaring med spraytørring af en lang række forskellige produkter, som for eksempel naturlige farver, bakterier, maltekstrakt, mælkebaserede produkter og mange flere. En af vores ældste kunder er Harboes Bryggeri A/S, for hvem vi har tørret maltekstrakt i mange år. ”Vi i Harboes værdsætter ikke kun FIPROS’ spraytørringskompetencer, der giver os mulighed for at sælge et maltekstraktprodukt af overlegen kvalitet, men også den kundeservice og individuelle rådgivning, der følger med. Vi har fået spraytørret vores maltekstrakt hos FIPROS i over 20 år, og FIPROS altid været en pålidelig og effektiv samarbejdspartner, der altid reagerer på vores individuelle krav og behov ”, siger Jon Nicolas Jensen, leder af Global Sales Harboe Ingredients.

Hvis du også leder efter en skånsom, men alligevel effektiv måde at tørre dit fødevareprodukt på, så kontakt os gerne for rådgivning. Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit individuelle projekt.

Ring til os på telefon: +45 64 74 22 88

FIPROS A/S
Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14252398
P nummer: 1004136702

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047