23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kerrygolds nye madunivers vinder indpas

Flere og flere tager del i Kerrygolds madfælleskab, hvor opskrifter og inspiration er omdrejningspunktet.

Vil du også være en del af Kerrygolds madunivers? Klik blot her.

Falengreen, der varetager salget af Kerrygold på det danske marked, har i fælleskab med Kerrygold udviklet et madunivers til de danske forbrugere. På både hjemmesiden og via Instagram-profilen Kerrygolddk lægges kontinuerligt nye opskrifter op, der har til hensigt at inspirere og sætte gang i de danske køkkener.

Alt er frit tilgængeligt, da det blot handler om at opfordre til at tænke ud af boksen og prøve nye opskrifter. Opskrifterne er meget varierede, og der er noget til både hverdag og fest. På den ene side er de nemme og hurtige retter, der gør dem velegnede til den travle hverdag. Men samtidig publiceres også opskrifter med mere krævende specialiteter, hvor der kan kredses om madlavningen.

Fælles for alle opskrifterne er dog, at smagen er i højsædet. Dertil er Kerrygold-cheddaren en vigtig ingrediens, der sikrer prikken over i’et. Kerrygold er cheddar fra Irland. Og lige netop det faktum, at køerne har hjemme i Irland, medfører, at de nyder godt af det irske klima, hvor de kan græsse på de frodige enge størstedelen af året. Som konsekvens heraf produceres mejeriprodukter af højeste kvalitet.

Foruden det irske klima er Kerrygold-landmændenes passionerede arbejde en vigtig forudsætning for at skabe nogle af verdens bedste mejeriprodukter. Hvis du vil læse mere om arbejdet og hele processen bag, kan du besøge vores hjemmeside lige her.

Kerrygold cheddaren fås i tre varianter og kan købes i Kvickly, Super Brugsen og Irma i hele Danmark. Men selvom Kerrygold-opskrifterne er tilgængelige for alle og i særdeleshed værdsættes af de private forbrugere, kan de også bruges som inspiration i foodservice-branchen. Hos Falengreen har vi nemlig også mulighed for at levere større Kerrygold-blokke, der er perfekte til brug i det professionelle køkken.

Så hvorfor ikke lade inspirationen blomstre ved at få ugentlige opskrifter direkte i dit newsfeed på Instagram?

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Send til en kollega

0.047