23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag i Weber´s online messe "WELIVE" 06 maj 2021

Oplev "live" demostration af i alt  5 komplette linjeløsninger til produktion af skiveskåret produkter af kød og oste.

Agenda 6th of May 2021 (CEST)
 
2.00 pm - 2.30 pm: Keynote CSO Jörg Schmeiser  
2.30 pm - 3.30 pm: Stay flexible – Our solution to combine automation with high flexibility on a small footprint
3.30 pm - 4.30 pm: Weber Tray & Flowpack Solution
4.30 pm - 5.30 pm: Highspeed cheese solution for unmatched yield and minimum labour requirement
5.30 pm - 6.30 pm: The preferred deli solution for customers worldwide
6.30 pm - 7.30 pm: Be inspired! Explore the opportunity of our Weber ShuttleSystem for your applications

Registrer her :  www.weberweb.com/welive.


"The presentation language is English. You have the opportunity to watch the line demonstrations in Dutch, English, French, German, Polish, Russian or Spanish."

Du vil kunne opleve  mere om hvorledes man opnår maksimal præstation med minimale personaleomkostninger, og hvordan du med fordel producere små/mindre flexsible partier. Weber viser, hvordan det gøres LIVE!

Det digitale begivenhedsformat gør det muligt at opleve teknologien tæt på, selv i disse tider, og personligt diskutere med vores eksperter om yderligere produkter og tjenester såvel som aktuelle branchetendenser.

Den interaktive begivenhed vil fokusere på komplette linjeløsninger til forarbejdning og emballering af skivede varer - fra produktforberedelse og indføring til udskæring, portionering, transport og emballering. Ud over præsentationen af ​​tekniske højdepunkter, afspejler især linjekoncepterne aktuelle markedstendenser med hensyn til produktpræsentation, emballagedesign og bæredygtighed. For eksempel præsenteres en højtydende linje til behandling af ost i de højeste outputniveauer. På grund af samspillet mellem spændende innovationer i Weber-porteføljen fra områderne produktforberedelse, transport og software er denne løsning i stand til at reducere tomme pakker til et minimum blandt mange andre fordele. Et klart plus med hensyn til bæredygtighed og rentabilitet. Derudover kan du forvente at se mange andre linjekoncepter fra Weber og TEXTOR til forskellige produkter, applikationer, ydelsesniveauer og markeder. Modererede Q & A-sessioner giver yderligere muligheder for individuelle spørgsmål og personlig udveksling. 

https://www.weberweb.com/news/news/article/experience-line-solutions-for-sliced-meats-and-cheeses-production-live/

Weber Machinery Denmark A/S
Østre Allé 6
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40111905
P nummer: 1024235323

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031