Skræddersyede pakkeløsninger til kød- og pølsevarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På IFFA 2016, som finder sted 7.-12. maj 2016, præsenterer MULTIVAC nye produkter til kødindustrien og mindre producenter af kødvarer.

Med R 235 dybtrækningsmaskinen viser MULTIVAC en ny økonomisk model til pakning af slicevarer. Maskinen er udstyret med formatsæt og svejseværktøjer, som er specielt tilpasset produktion af flade pakker til slicevarer. Der er indbygget interface til tilkobling af slicer. Med et nedsænket folieindløb kan slicerens indfødningsbånd placeres i højde med maskinrammen, hvilket reducerer maskinlængden markant. På IFFA vises maskinen med MBS 200 udløbssystem med udsortering af pakker samt et L 330 båndetiketteringsanlæg med sidedrevne båndstyr, der sikrer at pakkerne etiketteres præcist

Specielt henvendt til de mindre producenter udstiller MULTIVAC den kompakte R 085 e-concept dybtrækningsmaskine, som ikke kræver vand- og tryklufttilslutning samt begyndermodellen R 105 MF, der er velegnet til vakuum-skinpakning med MultiFreshTM folie.

Traysealere til industriel kødforarbejdning
MULTIVAC præsenterer to fuldautomatiske løsninger til pakning af kød- og pølsevarer i mindre og mellemstor volumen. Den mindste – T 300 – er konstrueret med energibesparende drevsystemer. Den kan leveres med flere spor, formatskift foretages hurtigt og den kan den kombineres med forskellige udløbssystemer. På messen vises den med en TVI slicer til fileter og steaks.

Højkapacitets-traysealer T 800 er velegnet til pakning af større volu-mener og kan integreres i automatiske pakkelinjer. Den er forsynet med energibesparende drevsystemer og formatskift foretages hurtigt. Den skalerbare maskine kan betjenes fra begge sider og kan leveres med meget forskelligt udstyr. På IFFA præsenteres den største model integreret i en automatisk pakkelinje, som består af en denester med traytracking, transportbånd, metaldetektor, L 310 båndetikettering til påsætning af labels på oversiden af pakkerne samt en H 130 pickerrobot, som lægger pakkerne ned i E-kasser.

Pakning i poser
På messen vises en B 610 båndkammermaskine integreret i en komplet krympepakkelinje med krympe- og tørretunnel. Desuden præsenteres en ny begyndermodel. .

Kammermaskinerne fra BASELINE og C-serierne henvender sig specielt til de mindre producenter. Den nye BASELINE P 650 dobbeltkammermaskine er specielt velegnet til pakning af bulkvarer og lange pro-dukter. MULTIVAC viser også BASELINE P 360, C 400 og C 200 kammermaskinemodellerne.

MULTIVAC folierMULTIVAC vil desuden præsentere det omfattende MultiFreshTM folie-program til vakuum-skinpakning af en bred vifte af produkter og behov.


Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og mar-kedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fø-devarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, Bizerba, Risco og TIPPER TIE samt samarbejde med Hoegger, Krehalon og BEMIS Europe.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.095