23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vores SmartPick hjælper med at skabe et bedre arbejdsmiljø

SmartPick-robotsystemet hos FIPROS kan løfte sække fra op til 5 forskellige palle placeringer, for derefter at åbne og tømme dem over i bigbags.

En stor fordel ved vores SmartPick er, at ompakning af vore kunders produkter i bigbags  forbedrer arbejdsmiljøet ved at lette arbejdsbyrden betydeligt. Det kan hjælpe med at beskytte kundens medarbejdere ved at eliminere tunge løft og mindske deres direkte kontakt med råmaterialet og dermed udsættelse for støv. Dette gavner både medarbejdernes trivsel og hygiejneniveauet for dit produkt.

En yderligere fordel er muligheden for at sigte materialet, inden det fyldes i bigbags. Vi har 1 - 5 mm sigter til rådighed, hvilket muliggør sigtning af råvarer efter kundens individuelle behov. 

I tilfælde af en nødsituation stiller vi altid gerne vores produktionskapacitet til rådighed som akuthjælp. Oplever du uventede urenheder i dit produkt? Var der en forurening, der nu skal fjernes? Vores SmartPick hjælper dig med at løse dine problemer ved at sigte eventuelle forurenende stoffer fra - hurtigt og effektivt!

FIPROS A/S
Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14252398
P nummer: 1004136702

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031