23948sdkhjf

Global montage stærkere og breder i 2016

| Medlemsnyhed | Indrykket af Global Montage ApS

De stigende aktiviteter i Global montage skyldes et travlt 2015, som føles op af spændende nye opgaver i det nye år.

Global montage stærkere og breder i 2016
De stigende aktiviteter i Global montage skyldes et travlt 2015, som føles op af spændende nye opgaver i det nye år. Og direktøren mærker en pæn tilgang af nye kunder, i de forskellige produktgrupper.

- En af årsagerne til stigningerne skyldes de øgede aktiviteter i hegns afdelingen, Global hegn. Der er stigende efterspørgsel på det nye vedligeholdelsesfri hegns koncept. Der er dog en masse udvikling som stadig i 2016 vil tage en del resurser, men dette løses ved nye ansættelser.
Rørsvejse og montage delen af virksomheden er også i god form og vækst, her er medicinalindustrien en stor spiller og der forventes også på dette område, en øget vækst for 2016- 2017.

Konstruktions ståls delen i Global montage, er blevet styrket i forbindelse med certificeringen til EN1090 exc 4.
Konstruktions stål er kun i moderat fremgang, siger Andreas Riggelsen.

Dog forventes en øget opmærksomhed omkring de gældende regler på området, da mange kommuner og arkitekter stadig ikke er bevidste om de krav, som er indført efter EN1090.

Læs også: Smede arbejde er en tillidssag
Stigning på E-handel
Der vil i højere grad blive satset på internet handel i virksomheden, henover 2016. Idet vi oplever en fremgang på internet-delen, og dette ser vi som en skjult vinkel til nye ordre, i den brede vifte af smedeopgaver, der er i virksomheden. Med opstart af web-shoppen for Global hegn, er lager kapaciteten pludselig også blevet en faktor, da kunder i højere grad forventer varer leveret fra dag til dag. Virksomheden skal derfor have flere og flere produkter på lager, eller som halvfabrikat, så produktions tiderne kan imødekomme kundernes krav, fortæller Andreas Riggelsen

Læs også: Global hegns webshop for komposit hegn i dansk design.

Det er derfor med spænding og glæde vi ser frem mod 2016 – 2017 og en stigende optimisme for virksomheden.

- Vi arbejder meget med forbedringer og optimeringer i virksomheden, og dette skal også gavne kunderne, der vil derfor kommer nye tiltag i det kommende år, uddyber Andreas Riggelsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Global Montage ApS

Banemarksvej 54
2605 Brøndby
Danmark
Global Montage ApS

Send til en kollega

0.141