23948sdkhjf

Nordic Beef bliver en del af Hjalmar Nielsen Gruppen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Himmerlandskød A/S

ca. 100.000 slagtekreaturer, 100% dansk kvalitetskød


Nordic Beef Hadsund A/S bliver en del af Hjalmar Nielsen Gruppen
For at styrke og fremtidssikre selskaberne er det aftalt, at Hjalmar Nielsen Gruppen køber aktiemajoriteten i Nordic Beef Hadsund A/S med virkning fra 1. januar 2016.

Vi har på under et år fået samlet ledelse, salg og administration i Hjalmar Nielsen Gruppen, og effekten heraf har været positiv – både personale- og resultatmæssigt - udtaler adm. direktør Lars Andersen. Især har effekten været positiv i Himmerlandskød A/S, og vi har derfor en stor tro på, at købet af aktiemajoriteten i Nordic Beef vil kunne bidrage yderligere til den positive fremgang.

Lars Andersen fortsætter: Det er en særdeles sund virksomhed vi investerer i, og samlet opnår virksomhederne i Hjalmar Nielsen Gruppen en andel på næsten 25% af de danske slagtedyr, hvilket gør, at vi kan øge service- og leveringsgraden betragteligt over for såvel kunder som leverandører.
Ud over det stærke brand der allerede er i Himmerlandskød, så får vi mulighed for at arbejde med de koncepter, som Nordic Beef Hadsund har udviklet, heriblandt Nordjysk Naturkød, BeefOne, Fjordlandskød og økologi.

Adm. direktør Søren Svendsen i Nordic Beef Hadsund glæder sig ligeledes til samarbejdet, idet den samlede mængde på ca. 100.000 slagtekreaturer, vil gøre, at vi nu kan forstærke og udbrede vores specielle koncepter yderligere.

Hjalmar Nielsen Gruppen vil således fremover have slagterier i Kjellerup, Ålestrup og Hadsund, samt forædling og produktion af danske kvalitets fødevarer i både Farsø og Hadsund. Alle virksomhederne køber og producerer i dag udelukkende 100% dansk kvalitetskød, og det fortsætter naturligvis også i den nye konstellation.

Ledelsen i Nordic Beef Hadsund A/S forbliver den samme med Søren Svendsen og Jens Peter Svendsen som ansvarlig ledelse, og vi glæder os til at komme i gang, for potentialet ved det kommende samarbejde er stort, og til glæde og gavn for alle parter, udtaler Søren Svendsen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til adm. direktør Lars Andersen på 23 84 92 33 eller til adm. direktør Søren Svendsen på 20 68 37 88.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Himmerlandskød A/S

Busgade 12
9620 Aalestrup
Danmark
Himmerlandskød A/S

Send til en kollega

0.078