23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Validérbar vakuumering øger sikkerheden

Sikkerhed for at ens produkter er pakket korrekt, hver gang, er afgørende for kundernes tillid. Ved vakuumpakning kan en utæt lukning kompromittere kundernes tillid. Det sikrer validérbar vakuumpakning ikke sker.

Som noget nyt tilbyder Genpack validérbare vakuumbokse på det danske marked. Hermed er det muligt at kunne garantere og dokumentere, at hver eneste pose er både vakuumeret og svejset korrekt.  

Fordelene ved at have en validérbar vakuumboks er, at kvaliteten kan garanteres. Det giver en øget tryghed over for kunderne, over for myndighederne, samt lettere arbejdet med den interne kvalitetskontrol. Endelig giver det den enkelte medarbejder, der betjener maskinen sikkerhed for at alt er udført korrekt, hver gang.  

Det er tillige muligt at udtrække data fra vakuumboksen, hvor data for hver eneste pose, der er vakuumeret og svejset i boksen er registreret. Dette giver sikkerheden for, at skulle der opstå tvivl om varen er pakket korrekt i produktionen, er det muligt at gå tilbage og identificere den enkelte pose, der er vakuumeret og svejset i maskinen, og dokumentere, at det i den proces er foregået korrekt.

Maskinerne har indbygget sensorer og computer, der sikrer at alle parametre overholdes, og skulle der opstå noget, som ikke tillader maskinen at blive inden for de valgte parametre, stopper den processen og giver en alarm. Hermed sikres, at alle produkter der er pakket i maskinen er pakket korrekt.

De validérbare vakuumbokse har alle den kraftige 8 mm svejsekæbe, som giver den meget solide svejsning, der allerede er standard i farma og life-science industrien. De lukker således uden problemer både PA/PE-vakuumposer og forskellige former for Alu-laminater.

Validering af vakuumsvejsning har i en del år været mulig med vakuumsvejsere, men da de ikke kan give den kraftige vakuumering som en vakuumboks kan, er det et velkomment tiltag som Genpack introducerer på det danske marked.

For at sikre, at alle typer produkter kan vakuumeres, fås de validérbare vakuumbokse i hele spektret fra bordmodeller til store dobbeltkammer bokse. Se de forskellige modeller her.

Genpack A/S
Hirsemarken 6-8
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15046244
P nummer: 1000850644

Kontaktperson

HCG
Henrik Carøe Gjellebøl
hcg@genpack.com

Send til en kollega

0.047