23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tekstilservice til restaurant & catering

Som samarbejdspartner for restauranter og cafeer tilbyder vi vaskeriservice med individuelt tilpassede løsninger, der understreger vigtigheden af at have et stærkt sammenhængende koncept i forretningen.

En løsning til hele café og restaurantbranchen

Som specialiseret rådgiver inden for vaskeriservice til restauranter og cafeer går vi hele vejen rundt om din forretning, og bistår dig med rådgivning og varetagelse af vedligeholdelsen, kvaliteten og leverancen af personalets påklædning og restauranternes behov for linned. Det giver dig bedre tid til at fokusere på det, som du brænder for – nemlig at lave god mad og drive en sund forretning.

Vores specialiserede rådgivere står klar til at hjælpe dig med at skabe rammen om den fuldendte helhedsoplevelse med det rette​ kokke- og tjenerbeklædning, køkkenlinned og dækketøj.

Duge & servietter

80% af alle danskere mener, at en restuarants stemning i form af indretning, opdækning og belysning, i høj grad er med til at forme gæsternes indtryk af restauranten.

Vi står klar til at supportere din forretning med dækketøj, så du kan opfylde dine gæsters behov. Med et bredt sortiment af duge og servietter, der spænder fra det elegante og klassiske, til det rå og moderne, er vi i stand til at matche ethvert behov. Vores sortiment er indelt i tre forskellige kategorier. Det gør det let for dig, hurtigt at finde den stil og prisklasse, der passer til dig og dit behov.

Du kan læse meget mere om vores løsninger til hotel, restaurant og café her

Ønsker du et uforpligtende tilbud, tilpasset til netop din forretning kan du klikke her

Textilia Group A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16963038
P nummer: 1004859336

Kontaktperson

SoM
Salg- og Marketing
+45 39750211 salg@dfd.dk

Send til en kollega

0.048