23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDR BeerLab®: Få styr på kvalitetsparametrene i jeres øl

Når der produceres urt og øl er der flere forskellige parametre, der skal tages højde for, for at kunne sikre at kvaliteten heraf er i orden. Med et CDR analyselaboratorium gøres denne proces nemmere.

Ét instrument til alle analyser

CDR BeerLab® er et analysesystem, der erudviklet til at kunne kontrollere alle faser i brygningen. I den forbindelse er CDR BeerLab® ideelt at gøre brug af, da det er et analyselaboratorium, der kan udføre et bredt udsnit af analyserne af både urt og øl - nemt og hurtigt sammenlignet med de traditionelle metoder hertil.

Med et sådant analyselaboratorium er det muligt at optimere de traditionelle testmetoder, da de er hurtigere og lettere at anvende. Selvom testmetoderne er både hurtigere og lettere at benytte, sikres det dog stadigvæk, at standarderne overholdes i forhold til ISO-referencemetoderne.  

Mulighed for at lave egne analyser
Med et analyselaboratorium fra CDR er det muligt at lave analyserne selv, således at I slipper for at skulle sende prøverne til eksterne laboratorier. Et CDR BeerLab® opfylder alle krav, både fra store og små bryggerier. Med et analyselaboratorium fra CDR kan analyserne foretages af personale, der ikke har en laboratoriemæssig baggrund.

Analyseparametre
Kvaliteten af produktet kan anskueliggøres ved at teste for nogle objektive analyseparametre, således at alle faser af brygningen tages in mente. I den forbindelse kan der analyseres for følgende paramete:

  1.  Bestemmelse af pH
  2.  Bestemmelse af stivelse
  3.  Bestemmelse af FAN (free aminonitrogen)
  4.  Bestemmelse af fermenterbart sukker
  5.  Bestemmelse af bitterhed (IBU)
  6.  Bestemmesle af farve
  7.  Bestemmelse af alkohol efter volumen (% vol, ABV)
  8.  Bestemmelse af mælkesyre
  9.  Bestemmelse af svovldioxid

Bestemmelsen af svovldioxid anses som værende den mest væsentlige faktor, i forbindelse med holdbarheden af øllet, da det hæmmer oxideringen.

Et kompakt system med et væld af fordele
Instrumentet til at udføre analyserne er kompakt og praktisk, og det består af: en analyseenhed, der er baseret på fotometrisk teknologi med 4 læseceller og 16 termostaterede læseceller. Derudover indeholder instrumentet specifikke analysekits af præ-fyldte cuvetter, der er klar til brug, lave toksicitetsreagenser, der specifikt er udviklet af CDR’s laboratorium og specialpipetter, der gør det muligt at indsamle det korrekte prøvevolumen.

Derudover har CDR BeerLab® en hjælpefunktion, der leder medarbejderen gennem hele processen trin for trin, således at analyserne kan udføres af ikkespecialiserede medarbejdere.

Selvom CDR BeerLab® er et kompakt system, er der ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten, her er nemlig alt der skal bruges til at teste kvaliteten af øllet, og den kendetegnes ved:

  1.  Innovation: Indenfor feltet af kvalitetskontrol af urt og øl, introducerer CDR et innovativt analysesystem, der kan ændre måden, hvorpå analyserne laves, radikalt.

  2. Pålidelighed: Adskillige sammenlignelige studier, foretaget af certificerede laboratorier, viser den samme nøjagtighed af resultaterne som de traditionelle metoder.

  3. Enkelhed: Laboratoriemæssig erfaring er ikke et krav, hvorfor det brede udvalg af analyser kan varetages af alle.

  4. Miljø: CDR BeerLab® har en lavmiljøpåvirkning grundet det minimale spild af produktionen og en reduceret reagensvolumen. 

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om CDR Beerlab®, så tøv endelig ikke med at kontakte vores produktspecialist, Cristiana Chirvas, på tlf.: 25948086 eller e-mail: cristiana@fooddiagnostics.dk.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.048