23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Per Zakarias Sørensen som Senior Projektingeniør i Process Engineering A/S i vores afdeling i Aarhus. Per vil styrke vores kompetencer inden for fødevareindustrien med hans erfaringer med fødevare procesanlæg.

Per Zakarias Sørensen er uddannet mejerist og senere Levnedsmiddeltekniker. I starten af sin karriere arbejdede Per som mejerist hos MD, Nestlé og Arla Foods i Nr. Vium og senere som Levnedsmiddeltekniker ved Arla Foods Ingredients, R&D og Innovationscenter i Nr. Vium. I knap to år var Per udstationeret i Argentina, hvor han arbejdede med opbygning og drift af pilotanlæg, renovering af bygninger, service installationer og anlæg.

I 2005 blev han ansat i APV/Invensys/SPX, hvor han var syv år i GPE (General Project Engineering) som Process and Commissioning Engineer. Her var han ansvarlig for review af PID, funktions- og procesbeskrivelser, design af proceslinjer (osteri, recombination, valle/lactose, smør & ionbytning) og indkøring af procesanlæggene i projektet.

Efterfølgende var han ansat som procesingeniør hos Scanflavour (Essentia Proteins), hvor han arbejdede med optimering af procesanlæg, ombygning/nybygning af proceslinjer, udvælgelse af maskinudstyr og komponenter, indkøb, montageaftaler, styringsbeskrivelse og idriftsættelse sammen med produktionen.

Senest kommer han fra en stilling hos Fødevarestyrelsen som tilsynstekniker i detail med kontrolbesøg hos restauranter, butikker og institutioner.

Speciale i:

  • Opbygning/nybygning.
  • Review af PID.
  • Funktions- og procesbeskrivelse.
  • Design af proceslinjer.
  • Optimering af procesanlæg.
  • Idriftsættelse.

 Øvrige kvalifikationer:

Per Zakarias Sørensen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for fødevareindustrien med erfaringer fra fødevare procesanlæg til håndtering af flydende- og pulverprodukter, procestrin som separering, dosering, varmebehandling og tørring, samt hygiejne ifm. fødevareproduktion, bakteriologi, fødevare produktkendskab og rengøring.

 Vi byder Per velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.062