23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Engineering og knowhow skaber effektiv produktion.

Med over 50 års erfaring inden for rustfri produktion har LP Kolding formået at udnytte viden og erfaring til kundernes fordel.

Det har ikke været nemme år for den danske produktionsbranche, men hos LP Kolding, der specialiserer sig i at fremstille rustfrie tanke, procesudstyr og unit-opbygning til mange forskellige applikationer, har man fundet formlen til succesfuldt produktionsarbejde.

"Vi er meget beviste om at det ikke alene er prisen vi skal konkurrere på, men også andre parametre. Hos os oplever kunden, hvordan knowhow og engineering er med til at føre dem sikkert igennem processen og give dem et resultat, som de er tilfredse med," fortæller Mogens Andreasen, der er direktør og medejer af LP Kolding .

Bred portefølje af opgaver
Et godt eksempel på LP Koldings typiske projekter er en opgave for Naturmælk i Tinglev, hvor LP Kolding designede en syrningstank med en række kundespecifikke ønsker for øje.

"Vi mener, at vi er gode til at afdække kundens behov og spørge ind til, hvad de har brug for," forklarer Mogens Andreasen. Nogle gange bidrager eksperterne LP Kolding blot med råd og vejledning til kundernes tegninger af udstyret, men andre gange står de selv for at udvikle produkterne.

"Med vores projekt for DONG skulle der bygges et small-scale anlæg til forædling af affald. Vi gav samlet tilbud på hele opgaven. Det er for ressourcekrævende for dem at tegne en reaktor op fra bunden, da det jo ikke er deres kompetenceområde, og det er så her vi kan supplere med vore knowhow og engineering," siger Mogens Andreasen.

En forsat udvikling
DONG-projektet var med til at udvikle LP Koldings kompetencer og er et type projekt, som direktøren gerne ser mere af i fremtiden.

"Et sådan projekt indebærer selvfølgelig altid en risiko, men vi har vist, at vi kan tage rimelig komplekse opgaver og få et godt resultat ud af det," lyder det fra Mogens Andreasen.

Samtidig er ønsket fortsat at servicere kunder, der ønsker deres produkter designet efter deres egne standarder.

" Vi ønsker ikke at have et specifikt produkt, men vores produkt er at vi kan tilbyde kunden vores produktions knowhow og engineering i design og fremstillingsprocessen samt at have høj effektivitet i værkstedet, som vi også fokusere meget på" understreger Mogens Andreasen

LP Kolding A/S
Egtvedvej 2
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18652471
P nummer: 1003582298

Kontaktperson

MF
Mogens Feld-Andreasen
Direktør
+45 28 87 50 60 ma@lp-kolding.dk

Send til en kollega

0.047