Effektiv opsugning af støv i fødevareindustrien
Kerstars ATEX certificerede modeller er ideelle i fødevareforarbejdningsfaciliteter
Støvkontrol er afgørende i enhver fremstillingsindustri – dette gælder især i fødevareindustrien, hvor hygiejne og sikkerhed er i højsædet. Støv, der skabes i en fødevareproduktion, kan forårsage alvorlige hud- og luftvejslidelser.
Kerstars ATEX certificerede modeller er ideelle i fødevareforarbejdningsfaciliteter, hvor der opstår støv i forbindelse med f.eks. sigtning og ingrediensdispensering, transport, blanding, silofyldning af bulk, formaling, posefyldning og tømning,
Kerstars effektive støvsugere til støv vil hjælpe med at:
- Beskytte operatører mod skadeligt støv
- Forebygge eksplosioner
- Reducere rengøring og minimere nedbrud
- Forbedre produktkvaliteten ved at forhindre krydskontaminering
- Beskytte miljøet
- Potentielt eksplosivt støv skal håndteres med passende certificeret ATEX-udstyr
Kerstars støvsugere er velegnede til opsamling af farligt støv og affald i gaszone 1 & 2 og støvzone 21 & 22. Definitionenen af støv zone 21 er et sted, hvor en eksplosiv atmosfære i form af en sky af brændbart støv i luft sandsynligvis vil forekomme under normal drift lejlighedsvis, hvor støv zone 22 angiver at det sandsynligvis ikke vil forekomme og hvis det sker, er det kortvarigt.
Kerstar producerer også farveidentifikationsringe, der bruges til at forhindre krydskontaminering i fødevareindustrien. Disse fås i rød, gul, blå, grøn og hvid.
Du kan se støvsugerne her: www.avsdanmark.dk/product/atex-stoevsugere
Mød os på Spånligaen den 6. – 8. september 2022
Kig forbi vores stand på Spånligaen og se en demomodel af Kerstars våd- og tør støvsuger.
Spånligaen er åben for alle og det er gratis at deltage.
Se mere om Spånligaen og tilmeld dig her