23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metal dedekterbar plast til fødevare industrien.

For at forhindre forurening med fremmede stoffer, anvender fødevareproducenter metal eller røntgen detektorer i deres produktionslinjer.

.

Röchling Engineering Plastics fortsætter med at sætte trends og levere løsninger til fødevareindustrien og den farmaceutiske industri, når det kommer til produktsikkerhed og kvalitetssikring.

Gentagen håndtering, rengøring og normal slitage af plast komponenter i fødevarer, drikkevarer og farmaceutiske maskiner øger risikoen for at et fragment brækker, af, og forurener produktet under forarbejdningen.

Behovet for sporbare plast, især bearbejdede dele til fyldning, sortering og pakkemaskiner er kritisk på grund af strenge FDA regler til udenlandske materialer og forurenende stoffer.

Vi leverer materiale som overholder nedstående krav.

-10/2011/EC
-1935/2004/EC
-2023/2006/EC
-FDA

Migrationstests (vandreprøver)
Inden for EU kontrolleres og verificeres materialers fødevareegnethed ved hjælp af migrationsprøver (vandringsprøver). Vandringen af substanser fra et materiale over i fødevarerne simuleres ved hjælp af testsubstrater, såkaldte simulanter. Afhængigt af fødevaretypen (1.) skal der bruges egnede simulanter som f.eks. ethylalkohol eller eddikesyre. Destilleret vand er ikke nok her! Hver test udføres ved den højest muligt kontakttemperatur (2.) og kontaktvarighed (3.) for det planlagte formål mellem fødevaren og fødevarekontaktmaterialet.

Af denne grund skal ALLE KONFORMITETSERKLÆRINGER indeholde de 3 følgende oplysninger:

1.) TILLADE FØDEVARETYPE
2.) MAXIMAL KONTAKTTEMPERATUR
3.) MAXIMAL KONTAKTVARIGHED

Röchling Industrial Allingaabro/meta plast
Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19270335
P nummer: 1001320247

Send til en kollega

0.046