23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Thomas fik medindflydelse og sit ønske opfyldt

Et årelangt ønske om at få en luft til luft varmepumpe gik endelig i opfyldelse for Thomas. Flere ting var kommet i vejen, men nu skulle det være.

Læs hele artiklen her: Thomas fik medindflydelse og sit ønske opfyldt

Anderledes placering sikrede nabo- og husfred

Thomas have oprindelig tænkt sig at sætte indedelen af luft til luft varmepumpen op inde i stuen, men han var ikke helt overbevist: “Den er jo ikke pæn indenfor. Den pynter i hvert fald ikke i stuen - det var vi enige om herhjemme”. 

Han kontaktede herefter VS Automatic. Gennem rådgivning endte placeringen med at være i køkkenalrummet, og dermed blev varmepumpens indedel placeret et mere diskret sted. Dette var bestemt med til at bibeholde husfreden.

Desuden blev udedelen placeret længere væk fra naboens skæl, så det generer mindst muligt.  Hermed var nabofreden også sikret.

Forlængelse af fyringssæsonen

Thomas og hans familie bruger varmepumpen til at forlænge fyringssæsonerne. Dette har de gjort ved at bruge den til at opvarme huset i yder-sæsonerne i foråret og efteråret.

Fleksibilitet og bedst på pris

Valget af VS Automatic som installatør, var for Thomas ikke et svært valg. Han kendte allerede til VS Automatic, da han selv arbejder i branchen.  

Efter endt forløb udtrykker Thomas sig yderst tilfreds således: ”Jeg har haft gode erfaringer, og man kan have medindflydelse på, hvordan det kommer til at se ud. Medindflydelse og fleksibilitet er de to ord, som jeg føler beskriver min oplevelse bedst”.

Læs mere om Thomas’ oplevelse her:  Thomas fik medindflydelse og sit ønske opfyldt

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.046