23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eilersen deltager på FoodTech med ny, patenteret vejecelle

Eilersen Electric A/S præsenterer på FoodTech digitale og hygiejniske vejeceller til fødevareindustrien. Disse vejeceller anvendes bl.a. i forbindelse med mixning af ingredienser og råvarer i produktionen.

 Digitale og robuste vejeceller fra Eilersen

Eilersens vejeceller er digitale og kommunikerer direkte med doseringsudstyret. Det betyder at man kan dosere de enkelte råvarer og ingredienser - både faste og flydende - meget præcist i mixeren. Som bekendt er en præcis dosering en forudsætning for et perfekt blandingsresultat.
De digitale vejeceller leveres som ”Plug & Play”. Det betyder, at vejecellerne er klar til brug ved modtagelsen og skal blot monteres under mixerens ben og tilsluttes instrumenteringen.

Patenteret DLC-vejecelle med løftesikring
Den patenterede DLC-vejecelle er forsynet med en løftesikring, der med fordel kan bruges under high shear mixere, i områder med seismisk aktivitet eller til udendørs siloer. DLC-vejecellerne er også en populær løsning til nye proces tanke.
Med mulighed for ATEX og IECEx godkendte udgaver, hygiejnisk design, hermetisk IP68 lukning og patenteret løftesikring åbner DLC vejecellen op for mange muligheder, både nationalt og globalt. Dertil kommer den simple installation og vedligehold, som vil komme kunden til gode fra dag et.
Eilersens partnere i Mexico, Japan og USA har taget godt imod DLC-vejecellen med den integrerede løftesikring, da der netop i disse områder kan forekomme jordskælv og tornadoer.
Maskinbyggere, der leverer udstyr til sådanne områder, bør derfor overveje at forsyne deres udstyr med de nye DLC-vejeceller med løftesikring.
Selv områder hvor der på nuværende tidspunkt ikke forekommer ekstremt vejr, er DLC-vejecellen blevet en populær løsning til udendørs tanke. Det er den grundet sin patenterede løftesikring, da man hermed er forberedt på en fremtid med mere ekstremt vejr i både temperaturer, orkaner og storme. Dermed afhjælper DLC-vejecellen problemet på forkant, og det er der stor begejstring for hos kunderne.


Forsynet med hygiejnisk design
Eilersens digitale vejeceller til procesvejning er udformede, så de opfylder EHEDG’s retningslinjerne inden for hygiejnisk design. Det betyder i praksis, at vejecellerne ikke samler skidt, og de er lette holde fri for bakterier og snavs.
Som option kan Eilersen levere 3A-godkendte tankben til mixeren, hvilket gør renholdelsen af mixeren og vejecellerne endnu lettere.

Få den optimale vejeløsning
- Vores applikationseksperter hjælper gerne med til med at finde den optimale vejeløsning til en konkret vejeopgave, fortæller Frederik Eilersen og afslutter:
- Vores opgave er at gøre vejeprocessen så effektiv som muligt, dvs. med størst mulig oppetid som følge af et robust og velfungerende vejesystem. Vores vejesystemer kræver ingen kalibrering og er meget robuste over for elektrisk støj idet hele målekæden er digital. Ligeledes er vores vejesystemer intelligente, da de tilbyder en automatisk opsætning med mulighed, hvilket letter installationen for vores kunder.

Eilersen Electric Digital Systems A/S
Kokkedal Industripark 4
2980 Kokkedal
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20907134
P nummer: 1008645848

Kontaktperson

ML
Maria Langvad
Inside Sales Engineer
+45 31248253 mla@eilersen.com

Send til en kollega

0.031