23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Andreas er en succeshistorie!

ScanDrums tager et socialt ansvar

Udløber
25. november 2025

Andreas er en succeshistorie! Han er nemlig en af mange unge mænd der føler sig fortabt efter folkeskolen og ender i arbejdsløshed, men med rette støtte og tilbud kommer tilbage i uddannelse og arbejde.

På billedet her ses Andreas, Andreas er 20 år og vokset op i Søndersø på Nordfyn. Da Andreas afslutter folkeskolen i 2018, er han skoletræt og rådvild mht. fremtiden. Tvivlen på egne kompetencer og uden rette støtte gjorde hverdagen trist og fremtiden virkede overvældende. Efter flere år udenfor uddannelsessystemet og udenfor arbejdsmarkedet, gik Andreas selv til kommunen og bliver henvist i et forløb på FGU Nordfyn.
Sammen med FGU Nordfyn fik Andreas sporet sig ind på hvad han kunne tænke sig at arbejde med og søgte en 1-årig praktikaftale på lageret hos ScanDrums. Et valg vi er rigtige glade for her i ScanDrums – for sikke et scoop. Efter et par måneders stille introduktion til virksomheden, kollegaerne og arbejdsgangene, har Andreas vist sig at være en kvik, vellidt, lærenem, stabil ung mand. Vi var sådanset slet ikke i tvivl efter første møde med ham, men at han har udviklet sig meget, på så kort tid både socialt og kompetencemæssigt turde vi ikke håbe på. I de 5 mdr. Andreas har været i ScanDrums har han erhvervet sig B kørekort, truckcertifikat og inden længe venter et lastbilkørekort. Andreas er blevet en vigtig del af lagerteamet her i @ScanDrums. Andreas stopper sin praktikaftale til oktober 2023, og vi håber, at han ønsker at blive i ScanDrums!

ScanDrums tager et socialt ansvar – et godt samarbejde med jobcenteret Nordfyn og GFU Nordfyn har vist sig gavnligt for alle.

ScanDrums A/S
Snavevej 12
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14838783
P nummer: 1000814768

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047