23948sdkhjf

Nyt rengøringssystem øger fødevaresikkerheden og hygiejnen hos Lerøy Aurora Salmon

| Medlemsnyhed | Indrykket af System Cleaners A/S

Lakseproducenten Lerøy Aurora Salmon fik med en ny System Cleaners løsning optimeret og tilpasset rengøringen til at matche en meget presset produktionsplan.

Hos norske Lerøy Aurora Salmon forarbejder man dagligt 300 ton laks og har i højsæsonen til tider blot 2,5 timers produktionsstop på et døgn.
- Det gav store udfordringer for rengøringsteamet, der benyttede sig af et rent manuelt anlæg og derfor havde svært ved at udføre opgaven på den afsatte tid.
- Løsningen blev at automatisere en del af rengøringen og etablere et centralt System Cleaners anlæg, fortæller Niels Peter Clausen, direktør i System Cleaners. Konkret udmøntede det sig i et centralt anlæg kombineret med 31 fjernbetjente satellitter og automatisk rengøring af transportbånd.

Fjernbetjente satellitter øger hygiejnen
En standard løsning vil normalt omfatte en satellit i lokalet, der i dette tilfælde har behov for tilslutning til varmt og koldt vand, 3 kemi tilslutninger og trykluft, altså 6 rør ned af væggen.
- Dette er umiddelbart ikke en optimal, hygiejnisk løsning. Ved at flytte den enkelte satellit op på teknikloftet og forsyne sanitøren med en fjernbetjening har vi nu blot en enkelt rørføring ned i produktionslokalet til slangerullen, fortæller Niels Peter Clausen.

Læs hele casen - og andre cases her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
System Cleaners A/S

Halkjærvej 15-17
9200 Aalborg SV
Danmark
System Cleaners A/S

Send til en kollega

0.141