23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oles Gård fintuner kvaliteten med udstyr fra MULTIVAC

Passion og madkærlighed er del af iværksætteren Ole Christian Olesens madfilosofi. Her er høj kvalitet alfa og omega. For Ole kræver det manuelt arbejde med dejen i kombination med det rette udstyr.


Oles Gårds pizza-eventyr begyndte med en pizzaovn på NorthSide festival i Aarhus i 2015. Herefter er det gået stærkt, og Oles Gård bager i dag over 1.000 pizzaer om dagen, som kan købes på frost i detailhandlen. ”Vores kunder vil have mad i god kvalitet. De ved, at frost ikke har noget med kvaliteten at gøre. Hvis det er god kvalitet, når man fryser det ned, så er det god kvalitet, når man tør det op,” fortæller Ole.

Afgørende med god forretningsforståelse
Netop Oles fokus på høj kvalitet i hele produktionsprocessen er baggrunden for samarbejdet med MULTIVAC. ”Søren Lund Nørgaard fra MULTIVAC har en rigtig god forståelse for vores forretning og tankerne bag at bruge maskiner til at underbygge vores gode håndværk,” siger Ole. ”Sammen har vi fundet frem til de helt rigtige maskiner til vores produktion.”

MULTIVAC underbygger kvaliteten
”Det er rigtig spændende at arbejde sammen med en virksomhed som Oles Gård, hvor meget stadig er håndlavet. Vores opgave er her at tilbyde løsninger, som kan være med til at underbygge kvaliteten samt medvirke til at reducere det tunge manuelle og ensidige arbejde,” siger Søren Lund Nørgaard. ”Jeg har et rigtig godt samarbejde med både Ole og produktionschef Iryna Dereza.”

Til Oles Gård har MULTIVAC leveret tunnelovn, pizzaudruller, æltekar, lift, afvejer samt rundvirker. Hertil kommer en robot til at sprøjte hjemmelavet Chilli marmelade og mayonnaise ud på pizzaerne.
Netop nu er man i dialog om en helt ny dejlinje.

Værdsat samarbejde
Søren tager ofte turen forbi Hammel og besøger Oles Gård. ”Søren er meget ihærdig og overlader ikke tingene til tilfældigheder,” siger Ole. ”Det sætter vi stor pris på og ser det som et vigtigt element i et længerevarende samarbejde.”

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047