23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuum til hurtige robotapplikationer

Vakuum er egnet til de mange producenter, der stiller høje krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne.

Afhængigt af dine behov kan robotten arbejde side om side med dine medarbejdere, overføre eller sortere emner, eller den kan udføre emballering, palletering eller andre processer.

Vakuum er egnet til de mange producenter, der stiller høje krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne. Der er derfor en stigende efterspørgsel på mere og mere fleksible vakuum-gribesystemer fra producenter af robotter og palleteringssystemer.

Gribeløsninger til pick & place
Det giver god mening at automatisere materialehåndterings- processer, hvis du vil reducere mængden af fysisk anstrengende arbejde eller øge produktiviteten uden at skulle bekymre dig om tilbagevendende mangel på arbejdskraft.

Der er uendelige muligheder med vakuum -og gribeløsninger til materialehåndtering, hvor man nemt kan løfte og flytte emner fra én bearbejdning til én anden. Uanset om det kræver følsomhed, fleksibilitet eller styrke, får du præcisionshåndtering time efter time.

Integreret og fremtidssikret gribeløsning
Octopus kan gribe fat i stort set alle materialer. Den stigende efterspørgsel på mere og mere fleksible vakuum- gribesystemer fra producenter af robotter og palleterings-systemer har ført til udviklingen af denne Octopus bar. Octopus baren kan gribe fat i stort set alle materialer og former uden, der skal skiftes sugekopper - selv når emnets overflade kun dækker 5-10% af hele barrens sugeflade. De nye barer er lavet af polyzen, et plastmateriale, der reducerer den samlede vægt med 40% sammenlignet med de traditionelle i aluminium.

Kig forbi vores stand på VTM og hør mere om de ultimative løsninger med vakuum.

Mød os på VTM stand A1915 den 25. – 28. april 2023
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

VTM er åben for alle og det er gratis at deltage
Se mere om VTM og hent din gratis billet her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031