23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industri 4.0: Overvåg din drift med iConn

Få det fulde overblik ved tilkobling af cloudbaseret system til dit trykluftsystem og hold øje med din drift hvor som helst og når som helst!

iConn er et mindre modul, der tilsluttes din nuværende trykluftsystem. Det monitorerer driften af dit system og alle dets kritiske processer som eksempelvis olietemperatur og tryk. 

Få overblik over driften
iConn giver dig et browserbaseret system, der tilbyder dig det kølige overblik over driften af dit trykluftsystem. I kraft af at der er tale om et browserbaseret system kan det sættes op, så du selv på farten kan holde øje med performancen af dit trykluftsystem

Den holder øje med kritiske processer, som fx olietemperatur og tryk, i alle døgnets timer.

Mere produktivitet og effektivitet
Systemet monitorerer for eventuelle fejlmeddelelser og sender selv besked til Granzows serviceafdeling så vi hurtigst kan hjælpe dig.

Er der eksempelvis en komponent der to måneder før service begynder at vise drop i performance, så vil vi kunne udføre service før uheldet er ude.

Forudsiger hvornår komponenter skal repareres.
Med iConn installeret får vores serviceteknikere lynhurtigt et overblik over, hvilke komponenter der skal repareres, og det gør at du hurtigere er oppe i drift igen.
På den måde sparer du færre timer på at din produktion står stille, fordi vores serviceteknikere har de rette reservedele med på deres første besøg. 

Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.
Tlf.:43 20 26 00 
E-mail: info@granzow.dk 
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062