23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar om producentansvar for emballage

Hvilke vigtige overvejelser skal du gøre dig, når du i arbejdet med mere bæredygtige løsninger for din emballage, ønsker at opdatere eller skifte den? Få mere viden i webinaret omkring emballage og det kommende udvidede producentansvar.

Fra 1. januar 2025 indføres det udvidede producentansvar på al emballage i Danmark. Direktivet er ikke endeligt udformet, men det forventes at give brugerne af emballage et økonomisk incitament til at vælge emballage, som passer ind i en cirkulær økonomi. 

Løsningen kan bestå i at reducere materialeforbrug, gentænkte materialevalg, benytte genbrugsmaterialer og/eller at designe emballager, der nemmere kan sorteres og enten genbruges eller genanvendes. 

Overvejer du at skifte emballage? 
Et skift af emballage kan give anledning til både bekymringer og udfordringer. Vigtigt er det, at valget af en ny emballage ikke forringer produktets sikkerhed. 

Men hvad skal du være opmærksom på, når du vil skifte til en ny eller opdatere din eksisterende emballageløsning? 

I en tid hvor virksomheder i stigende grad arbejder med bæredygtige løsninger og hvordan produkter kan indgå i den cirkulære økonomi, vil vi sætte fokus på emballage.

Selvom mange virksomheder ønsker at vælge emballage der kan indgå effektivt i en cirkulær økonomi, må den ikke gå på kompromis med produktets sikkerhed. Der er i forbindelse med valget også mange krav til emballage at tage højde for, især hvis det er i berøring med produkter som fødevarer eller medicin.

Kom til webinar den 25 april og hør mere om hvad I skal overveje, hvis I overvejer at opdatere eller skifte design på jeres emballage, der er i direkte berøring med produkter som indtages. 

Tilmeld dig her: https://forcetechnology.com/da/arrangementer/2023/webinar-kontaktemballage-25-april-2023

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

ANN
Anja Nass Nederlund
ajnl@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.046