23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Munters A/S styrker serviceafdelingen.

Munters A/S, der i Danmark er mest kendt for salg af affugtning og befugtningssystemer, oplever en stadig vækst i salget, især til fødevare- og medicinalvareindustrien.

Det øgede salg medfører en naturlig stigning i antallet af montager og serviceaftaler. For at imødekomme denne stigende efterspørgsel har Munters A/S netop ansat 2 nye serviceteknikere og en Service supportmedarbejder, hvorved Munters Service Team nu tæller 6 medarbejdere.

Kenneth Karkov, vil arbejde ud fra hovedkontoret i Farum. Kenneth kommer fra et tidligere job indenfor automation og regulering og er uddannet el-linstallatør.

Christian Marcher, uddannet elektriker, vil løse montage- og serviceopgaver i det sydlige Jylland og på Fyn. Christian har tidligere arbejdet med installation og service indenfor tele/data/sikring.

Helle Aarris Nielsen, er ansat som Service Support i Farum. Helle har senest været beskæftiget med administration af EU-støtteordninger.

Samtidig har Munters A/S nu åbnet værksted i Aars i Nordjylland, hvor maskiner til reparation kan indleveres/indsendes. Munters A/S, Nordvestvej 3, 9600 Aars. Att.: AirT værksted.

Kontakt vor serviceafdeling på tlf. : 4495 3355 eller 4010 9460

Munters A/S
Ryttermarken 2A
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89549418
P nummer: 1002821346

Kontaktperson

HT
Hans-Henrik Thomsen
hht@munters.dk

Send til en kollega

0.047