23948sdkhjf

Flygtninge fra Jobcentret Vejle besøgte TekniClean

| Medlemsnyhed | Indrykket af TekniClean A/S

Flygtninge fra Jobcentret i Vejle besøgte TekniClean. Besøget gav flygtningene et indblik i bl.a. arbejdsforhold og kulturen i danske virksomheder.

I Jobcentret i Vejle har de succes med at køre et otte ugers introduktionsforløb for nyankomne flygtninge, hvor de fokuserer på seks udvalgte brancher med jobmuligheder for udlændinge. En af de brancher er rengøringsbranchen.

- Vi bruger en uge på hver branche, hvor vi blandt andet forsøger at give kursisterne et godt indblik i arbejdsforhold, ansættelsesforhold, lønforhold og kulturen i danske virksomheder. Vi er glade for, at TekniClean åbner dørene, så flygtningene kan opleve, hvordan tingene fungerer i det virkelige liv, fortæller Aase Jørgensen, der er kompetencemedarbejder i Jobcenter Vejle.

Besøget indeholdt blandt andet
- Præsentation af TekniClean
- Vores arbejdsområder
- Personalepolitik
- Sikkerhed
- Arbejdsmiljø
- Arbejdsbeklædning
- Arbejdstider
- Lønforhold
- Kvalifikationer

Når de otte ugers forløb er slut, skal kursisterne ud i praktik i én af de 6 brancher for at få erfaring og blive opkvalificeret til at kunne søge job inden for området.

- Besøget hos TekniClean har været rigtigt lærerigt. Vi fik en flot modtagelse og meget nyttig information om TekniClean og om arbejdsforhold og lønforhold i rengøringsbranchen, fortæller Aase Jørgensen.

Se nyheden på vores hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TekniClean A/S

Transitvej 16
7100 Vejle
Danmark
TekniClean A/S

Send til en kollega

0.078