23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Easi-Extract® Citrinin

Food Diagnostics udvider mykotoxin produktsortimentet med en ny immunoaffinitets kolonne for Citrinin analyse.

Food Diagnostics udvider mykotoxin produktsortimentet med en ny immunoaffinitets kolonne for Citrinin analyse.

EASI-EXTRACT® CITRININ – Art. No.: P126

Citrinin er et mycotoxin der produceres af flere arter af Penicillium, Aspergillus og Monascus svampe, nogle af de nævnte er også i stand til at producere Ochratoxin A.

Derfor bliver både Citrinin og Ochratoxin, som dannes før høst, jævnligt reporteret som samtidigt forekommende ved dårlige opbevaringsforhold.

Citrinin forekommer hovedsageligt i en lang række af morgenmadsprodukter, så vel som i rød gærris,
hvilket man bruger som et konserveringsmiddel og farve i fødevarer i Asien.

Svampen Monascus Purpureus bliver brugt til gæring af rød ris til produktion af kosttilskud, hvilket har haft høj efterspørgsel grundet de sundhedsmæssige fordele, dog kan det være kontamineret med Citrinin.

Kommissions regulativ (EU) No. 212/2014 har sat et maks. niveau på 2000 ppb for Citrinin i kosttilskud baseret på ris fermenteret med rød gær Monascus Purpureus.

Rutinemæssig overvågning af disse helsekostprodukter er derfor vigtig. Med denne voksende interesse for Citrinin kommer introduktionen af EASI-EXTRACT CITRININ på et godt tidspunkt og giver muligheden for en
effektiv oprensning forud for HPLC eller LC-MS/MS detektion.

Food Diagnostics har også ELISA-kits til detektion af Citrinin.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.063