23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25 år med plastemballage

Rigtig mange har dagligt fat i et produkt fra Pack Plast A/S bl.a. fra salater, osteemballage og leverpostej. I 25 år har virksomheden produceret plastemballage til det skandinaviske marked.

I 1991 overtog Aage og Peter Lund emballage virksomheden Pack Plast A/S, der på det tidspunkt lå i Assentoft ved Randers. Dengang blev der produceret emballage til bl.a. lamper og andre tekniske artikler.
I løbet af få år blev produktionen ændret til udelukkende at bestå af plastemballage til fødevareindustrien.
Adskillige tons folie er i årenes løb kørt ind i den ende af maskinerne og endnu flere millioner styk plastlåg, toppe og bægre kørt ud i den anden ende.
For at få mere plads og bedre logistik forhold flyttede virksomheden i år 2000 til Haraldsvej i Randers syd.
En innovativ ledelse samt dygtig og loyal personale har i årenes løb været med at skabe et flow og en produktiv arbejdsplads, hvor god ensartet kvalitet og produktudvikling i samarbejde med den enkelte kunde er i højsædet.
Til juni er det 25 år siden at Aage og sønnen Peter Lund overtog Pack Plast. Aage Lund er i mellemtiden gået på pension og i dag sidder Peter Lund som direktør og eneejer af virksomheden.
Jubilæet bliver fejret med en uformel reception for familie, venner og samarbejdspartnere fredag d. 3. juni kl. 13-17 i lokalerne på Haraldsvej i Randers.

Pack Plast A/S
Haraldsvej 17
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15134607
P nummer: 1000866799

Kontaktperson

EBA
Edel Bak Andersen
Administrations ansvarlig
+45 86420035 edel@packplast.dk

Send til en kollega

0.065