23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt oplysende seminar om industriel limning

Dedikerede eksperter fra ind- og udland deler dybdegående viden om optimal forberedelse af limflader, adhæsionsteorier, limteori – og giver et spændende bud på fremtidens lim.

Efter et succesfuldt seminar i industriel limning sidste år – fører Scanmaster ApS nu succesen videre og giver branchefolk mulighed for at blive endnu klogere på industriel limning med stærk formidling og know-how direkte fra eksperterne.

På dette seminar kommer oplægsholdere mere dybdegående ind på optimal forberedelse af limflader, der er afgørende for limningen.

”Forberedelsen af limflader er alfa omega for et godt resultat. Som eksempel i forbindelse med produktion af fly er det fatalt for sikkerheden, hvis forberedelsen af limningen ikke er 100 procent optimal. Vi kommer ikke udenom kvalitetssikring lige her, hvilket kræver dybdegående viden, som det glæder os at kunne formidle til industrien”, udtaler Henning Pedersen fra Scanmaster ApS

På seminaret vil oplægsholdere også komme omkring generel limteori, kvalitetssikring - og giver valide bud på fremtidens lim. Seminaret forudsætter ikke deltagelse på sidste seminar!

Oplægsholdere
• Mia Katharina Podlech, kemiingeniør og polymerspecialist hos Plast Center Danmark.
• Morten Thrane, CEO og medejer af Tantec A/S - rådgiver om og forhandler af overfladebehandlingsudstyr til medico-industrien, bilindustrien m.fl.
• Graham Pledger Proff. Grad IMMM. Grundlægger af BNI Technology med 37 års erfaring i limning i Storbritannien og Europa.
• Mikkel Kongsfelt, PhD i overfladekemi – har udviklet fremtidens lim og står bag spin-out virksomheden, RadiSurf.


Sted: Seminaret afholdes i november 2016 på Comwell Hotel i Vejle.
Se mere om seminaret

For yderligere information kan Henning Pedersen fra Scanmaster kontaktes på Mail: hp@scanmaster.dk Mobil: +45 45 82 80 90

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

HP
Henning Pedersen
Adm. Direktør
hp@scanmaster.dk

Send til en kollega

0.062